GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Eκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την (24-6-2019), εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κομοτηνή, έδρα της Γε...


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την (24-6-2019), εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κομοτηνή, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής ημερίδας παρακολούθησαν συνολικά επτά (7) στελέχη – διαπραγματευτές, που φέρουν το βαθμό του Αστυνόμου Β΄ μέχρι και του Αστυνομικού Υποδιευθυντή, καθώς και ψυχολόγος – Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων, οι οποίοι υπηρετούν σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Τον συντονιστικό ρόλο της ημερίδας είχαν δύο Αξιωματικοί της ειδικής εκπαιδευτικής ομάδας διαπραγματευτών, οι οποίοι υπηρετούν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος (συντονιστής) και στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης (βοηθός συντονιστή).

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα αντιμετώπισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού, καθώς και η ανάλυση διαχείρισης περιστατικών στο πλαίσιο της αστυνομικής δράσης, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ανάλογων υποθέσεων.