GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Λεωνίδας Μαγιάνης προπονητής στον Λεύκιππο Ξάνθης

To Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Λεύκιππος Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο φίλαθλο κοινό της Ξάνθη...


To Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Λεύκιππος Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο φίλαθλο κοινό της Ξάνθης, την πρόσληψη του προπονητή καλαθοσφαίρισης Λεωνίδα Μαγιάνη.

Ο πολύπειρος κόουτς αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στο ανδρικό τμήμα του Λεύκιππου, επικεφαλής προπονητής των Ακαδημιών μας και πρώτος προπονητής της ομάδας των εφήβων του Α.Ο. Λεύκιππος.

Ο Λεωνίδας υπηρέτησε και υπηρετεί με πάθος τη μεγάλη του αγάπη το μπάσκετ εδώ και πολλά χρόνια, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Ως παίκτης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ Καβάλας και έπαιξε μπάσκετ σε όλα τα τμήματα του συλλόγου (παιδικό, εφηβικό και ανδρικό).

Αργότερα, αγωνίστηκε και στο ανδρικό τμήμα της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας.
Το 2010 άρχισε το ταξίδι του ως προπονητής στο ανδρικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας.
Οδήγησε από το έτος 2011 μέχρι και το 2014 την Αγία Βαρβάρα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Την περίοδο 2011-2012 κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο στην Α ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ενώ παράλληλα, την ίδια περίοδο, εργάστηκε στις ακαδημίες της Ένωσης.

Την περίοδο 2014-2015 ήταν προπονητής του Παιδικού και κατέκτησε την 2η θέση, από την περίοδο 2015-2016 ήταν προπονητής του Ανδρικού του Εφηβικού και τμημάτων Ακαδημιών του συλλόγου.

Την περίοδο 2015-2016 με το Ανδρικό του ΑΣΤΕΡΑ Καβάλας, κατέκτησε το κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ, το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ και την άνοδο στη Γ ΕΘΝΙΚΗ. Την ίδια περίοδο (2015-2016) με το Εφηβικό του ΑΣΤΕΡΑ Καβάλας, κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ και κατετάγη δεύτερος στη Β Φάση του πανελληνίου Εφήβων.

Την περίοδο 2016-2017 με το Εφηβικό του ΑΣΤΕΡΑ Καβάλας, κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ και κατετάγη δεύτερος στη Β Φάση του πανελληνίου Εφήβων. Την ίδια περίοδο (2016-2017) προπονεί την Ανδρική Ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ Καβάλας που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία Ανδρών.

Την περίοδο 2017-2018 οδήγησε την Ανδρική Ομάδα στην 2η θέση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Την περίοδο 2018-2019 κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και φιναλίστ στο κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ως διοικούντες τον Α.Ο. Λεύκιππο Ξάνθης υποχρεούμαστε να βλέπουμε ψηλά.

Σε αυτή την κατεύθυνση ήταν επιβεβλημένη η ενίσχυση της ομάδας με έναν καταξιωμένο προπονητή, ο οποίος θα μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στα στελέχη όλων των τμημάτων της ομάδας μας.

Καλώς ήρθες Λεωνίδα στην οικογένεια του Λεύκιππου, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία!