GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σκουπίδια «βρείτε» τα και μαζέψτε τα

Εδώ και πολλές δεκαετίες το θέμα της αποκομιδής και της ανακύκλωσης των απορριμμάτων είναι ένα γαϊτανάκι που «βρωμάει» αλλά κανένας αν...


Εδώ και πολλές δεκαετίες το θέμα της αποκομιδής και της ανακύκλωσης των απορριμμάτων είναι ένα γαϊτανάκι που «βρωμάει» αλλά κανένας ανευθυνοϋπεύθυνος δεν ασχολείται. Η ιστορία θυμίζει το ανέκδοτο του Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να στείλει την Ελλάδα στο φεγγάρι με υπογραφεί του Σταλινίσκου Ν. Παπά. Εδώ ψωμί δεν έχουμε να φάμε το παντεσπάνι μας μάρανε.

Κάτι τέτοιο έκαναν οι δήμαρχοι όλα αυτά τα χρόνια που απολάμβαναν τιμές πρώτου δημότη της Ξάνθης, Αβδήρων, Τοπείρου και Μύκης αλλά είχαν γραμμένο στα παλιότερα των υποδημάτων τους το θέμα της καθαριότητας.

Οι πόλεις βρώμικες, η ύπαιθρος βρώμικη ο ΣΔΑΝΞ αργοπεθαίνει και μία βόλτα στα χωράφια θα δείτε θημωνιές από φυτοφάρμακα επικίνδυνα για την υγεία και την μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα. Όμως κανένας από τους αυτοδιοικητικούς δεν συγκινείτε.

Ο φουκαράς δημότης αναρωτιέται τι στην ευχή γίνονται τα χρήματα που πληρώνει στα δημοτικά τέλη. Δεν είναι ανταποδωτικά; Αν ναι γιατί πείξαμε στο σκουπιδομάνι γιατί δεν γίνεται ανακύκλωση;

ΒΕΒΑΙΑ Ο ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ