GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ζητωκραύγαζαν για την άποψη του Κυριάκου Μητσοτάκη περί ανανέωσης ψηφοδελτίων και τώρα πετροβολούν την Μαρίνα Παυλίδου

Αναμενόμενο για όσους γνωρίζουν τα πολιτικά δρώμενα στην Ξάνθη το να δέχεται όλο αυτό το χρονικό διάστημα επιθέσεις ακόμη και κάτω από...


Αναμενόμενο για όσους γνωρίζουν τα πολιτικά δρώμενα στην Ξάνθη το να δέχεται όλο αυτό το χρονικό διάστημα επιθέσεις ακόμη και κάτω από τη μέση, η κόρη του αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, τη στιγμή που μέχρι σήμερα με την σεμνότητά της έχει αποδείξει πως αποτελεί μία καλή επιλογή για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ανήθικο από κάποιους να επιχειρείται το «πολιτικό» λιντσάρισμά της, τη στιγμή που έχει ξεκινήσει άτυπα τον προεκλογικό της αγώνα καθώς αποτελεί επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αυτοί οι οποίοι ζητούν περγαμηνές από τους συμμετέχοντες σε ένα ψηφοδέλτιο άραγε τι περγαμηνές έχουν ως κριτές των πάντων; Ποια είναι τα δείγματα γραφής που έχουν μέχρι σήμερα δείξει οι ίδιοι τους και θεωρούν πως έχουν κάθε δικαίωμα να εφαρμόζουν άνανδρες τακτικές επίθεσης κατά όλων όσων δεν γουστάρουν; Ποιοι είναι αυτοί που θεωρούν ιδιοκτησία τους τη Νέα Δημοκρατία και νομίζουν πως θα πρέπει να τους ερωτά το κόμμα για το ποιον θα επιλέξει; Καλό θα είναι να βγάλουν τον σκασμό και ειδικά αυτοί που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους, γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για ανανέωση και διεύρυνση της μεγάλης γαλάζιας παράταξης και κανένας δεν μπορεί σήμερα να παρουσιάζεται νεοδημοκρατικότερος των καθαρών νεοδημοκρατών.