GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πώς θα φορέσεις τα αμάνικα φορέματα σου αν δεν αισθάνεσαι άνετα να αποκαλύψεις τα μπράτσα σου

Το καλοκαίρι ήρθε όπως και οι πρώτες ζέστες.


Το καλοκαίρι ήρθε όπως και οι πρώτες ζέστες.
Η θερμοκρασία σιγά σιγά ανεβαίνει και είναι η στιγμή να αποχωριστούμε τα πολλά ρούχα, τα στενά παντελόνια και τα μακριά μανίκια και να αποκαλύψουμε το δέρμα μας. Ή μήπως όχι;

Οι πρώτες καλοκαιρινές εμφανίσεις για πολλές μπορούν να είναι αμήχανες.

Aν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των γυναικών που δεν αισθάνονται άνετα να αποκαλύψουν τα πόδια ή τα μπράτσα τους τόσο γρήγορα ακόμα και αν ζεσταίνονται, είτε επειδή είναι πολύ λευκές ή ίσως έχουν ατέλειες.

Και η αλήθεια είναι πως για τις περισσότερες, το πρώτο μπάνιο στο οποίο θα αποκτήσουμε χρυσαφένια sunkissed επιδερμίδα, αργεί ακόμα.

Ωστόσο υπάρχει το στιλιστικό τρικ που θα σας σώσει.

Έχετε σίγουρα αρκετά φορέματα με τιραντάκια που ακόμα διστάζετε να φορέσετε μόνα τους, τα κορίτσια της μόδας όμως τα φοράνε χωρίς να δείχνουν τόσο γυμνά στα πιο στιλάτα look.

Oι fashionista τα συνδυάζουν με T-shirt αλλά και τα πιο εντυπωσιακά τοπ ή κλασικά πουκάμισα και δημιουργούν μοναδικά κομψές αλλά και πρωτότυπες εμφανίσεις. Τις πρώτες ζεστές ημέρες θα φορέσουμε τα μίνι ή και μίντι φορέματα με τιραντάκια, πάνω από ένα από λευκό, κοντομάνικο μπλουζάκι.

Οι λάτρεις του ρομαντισμού θα πουν ναι στα puff sleeves και τα πουκάμισα από οργάντζα -δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις. Επιπλέον μπορείτε να δέσετε ένα κλασικό βαμβακερό από πουκάμισο ή λινό, πάνω από τα μικροσκοπικά φορέματα σας.

Ο, τι κι αν επιλέξετε θα δείχνει stylish και θα σας καλύπτει, χωρίς να ζεσταίνεστε.