GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΟΧΥΛΙΑ!

Το θεραπευτικό μασάζ σώματος με κρύα και ζεστά κοχύλια είναι μια απόλυτα φυσική θεραπεία και συνδυάζεται τέλεια με οποιοδήποτε πρόγραμ...


Το θεραπευτικό μασάζ σώματος με κρύα και ζεστά κοχύλια είναι μια απόλυτα φυσική θεραπεία και συνδυάζεται τέλεια με οποιοδήποτε πρόγραμμα αδυνατίσματος και απώλειας βάρους. Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνικής μασάζ σώματος;
Είναι το πρώτο μασάζ σώματος με αυτόματη θέρμανση στον κόσμο. Αυτό το εκλεπτυσμένο μασάζ σώματος με κοχύλια προσφέρει μια ιδανική θεραπεία αδυνατίσματος που συνδυάζει τη ζεστασιά των κελυφών με βαθιά χαλαρωτικές τεχνικές μασάζ σώματος για να δημιουργήσει μια αίσθηση ισορροπίας σε ολόκληρο το σώμα και το μυαλό.

Με αυτό το μασάζ σώματος αυξάνουμε την λεμφική κυκλοφορία και μειώνουμε τις τοξίνες από τον οργανισμό. Οι ζεστές θεραπεύτηκες ιδιότητες των κοχυλιών διεγείρουν την λέμφο στο σώμα. Αυτό βοηθάει την φυσική ικανότητα του οργανισμού να διώξει τις τοξίνες.

Θα αισθανθείτε μια βελτίωση διάθεσης και θα αποκτήσετε ένα δυνατότερο ανοσοποιητικό σύστημα.

Η ζέστη από τα κοχύλια και οι βαθιές τεχνικές μασάζ σώματος αυξάνουν την αιματική ροή στο σώμα. Η γρήγορη ροή αίματος είναι πολύ σημαντική για την θρέψη των μυών, αλλά και ολόκληρου του οργανισμού. Η αύξηση του οξυγόνου στους ιστούς θα οδηγήσει σε γρήγορη αποθεραπεία, αν υπάρχουν κακώσεις ή τραυματισμοί.

Το μασάζ σώματος με κρύα και ζεστά κοχύλια προτείνεται σε ανθρώπους που έχουν αρθριτικά ή ευπαθείς αρθρώσεις. Η ζέστη που μεταφέρουν τα κοχύλια είναι ιδανική για τέτοιου τύπου κακώσεις. Οι τεχνικές μασάζ σώματος θα προσαρμοστούν στις ανάγκες σας και τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Μιλήστε με τον θεραπευτή σας για τους πόνους ή τις ανάγκες σας και πριν και μετά το μασάζ ώστε να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα.

Είναι ένα πολύ ευχάριστο μασάζ σώματος με κοχύλια για όποιον έχει εντάσεις στο σώμα, ενώ η ζέστη και η τεχνική μασάζ θα ηρεμήσουν και τους πιο μαγκωμένους μύες. Όμως τα κοχύλια κάνουν κάτι ακόμα πιο σημαντικό. Μεταφέρουν ιόντα ασβεστίου όταν ζεσταίνονται και το ασβέστιο είναι ιδανικό, αλλά και απολύτως απαραίτητο για ένα σφικτό και υγειές σώμα. Αυτό είναι το καλύτερο μπόνους που θα έχετε με αυτό το μασάζ σώματος με κοχύλια.

Τα παγωμένα κοχύλια είναι εξαιρετικά όταν συνδυάζονται με τα ζεστά κελύφη Lava για μια ζεστή και κρύα θεραπεία μασάζ σώματος. Ο συνδυασμός του ζεστού και του κρύου στα αισθητήρια σημεία βοηθάει στην κατανομή των λιπωδών ιστών, διεγείρει την κυκλοφορία στο πεπτικό σύστημα, καθιστώντας την πιο καινοτόμο και αποτελεσματική εμπειρία θερμότητας και πάγου.

Το μασάζ σώματος με κρύα και ζεστά κοχύλια είναι η τελική εξέλιξη της θεραπείας αδυνατίσματος που στοχεύει σε δύο προβληματικούς τομείς, το στομάχι και τα πόδια.

Η θεραπεία αδυνατίσματος μασάζ με κοχύλια:
  • αντιμετωπίζει περιοχές προβλημάτων συμφόρησης (όπως το λεπτό και το παχύ έντερο)
  • διεγείρει το λεμφικό σύστημα μέσω του κρύου και της ζεστης
  • εξαλείφει τις τοξίνες
  • ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • δρα ως φυσικό αποτοξινωτικό και μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους
  • Ο συνδυασμός μασάζ σώματος με κρύα και ζεστά κοχύλια στα αισθητήρια σημεία βοηθάει:
  • την κατανομή των λιπωδών ιστών
  • διεγείρει μια αργή κυκλοφορία
  • κινητοποιεί το πεπτικό σύστημα