GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δικηγόρους από την Αθήνα; Μετά αναρωτιέται γιατί έχασε τις εκλογές;

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι ο απερχόμενος δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος στην επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων αυτό το έπραξε με...


Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι ο απερχόμενος δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος στην επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων αυτό το έπραξε με την συνδρομή δικηγόρων από την Αθήνα.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν πολλά. Ο κ. Δημαρχόπουλος δεν έχει εμπιστοσύνη στους νομικούς της Ξάνθης;

Δεν έπρεπε να στηρίξει τους συνδημότες του επαγγελματίες δικηγόρους;
Άρα εύλογη είναι και η απάντηση με βάση αυτά τα ερωτήματα.

Αυτός είναι άλλος ένας λόγος, εκτός από την αλαζονεία του που συνέτεινε στο να χάσει τις εκλογές και κατ επέκταση τον Δήμο Ξάνθης.

Άλλωστε στο περιοδικό Αγορά … Ζω … Ξάνθη, αναφερθήκαμε αρκετές φορές στο θέμα της στήριξης της Αγοράς από τον απερχόμενο δήμαρχο. Φιλοξενούμε δηλώσεις πολλών επαγγελματιών που λένε ότι στα πέντε χρόνια δημαρχίας του δεν πέρασε ποτέ από τα καταστήματα τους να τους πει μία καλημέρα.

Σαφώς και αυτό είναι ένα δείγμα συμπεριφοράς του απερχόμενου δημάρχου ο οποίος σύμφωνα πάντοτε με τους επαγγελματίες δεν σεβάστηκε (;) την παρουσία τους.

Έτσι έγινε και αυτήν την φορά αφού όπως λένε οι πληροφορίες μας για να ξαναμετρήσει την σταυροδοσία της παράταξης του, έφερε δικηγόρους από την Αθήνα.