GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πώς να διακοσμήσεις το σπίτι σου το καλοκαίρι -Αν αγαπάς την μίνιμαλ αισθητική

Ολη η φιλοσοφία της μίνιμαλ διακόσμησης μπορεί να συμπυκνωθεί σε μια μόνο προτροπή: «Αφαιρέστε!».


Ολη η φιλοσοφία της μίνιμαλ διακόσμησης μπορεί να συμπυκνωθεί σε μια μόνο προτροπή: «Αφαιρέστε!».
Ετσι ο εναλλακτικός τίτλος αυτού του άρθρου θα μπορούσε, κάλλιστα, να είναι «Τι να αφαιρέσετε από το σπίτι σας για να φέρετε το καλοκαίρι».

Η μίνιμαλ αισθητική και η (ανάγκη για) ανεμελιά που φέρνει μαζί του το καλοκαίρι είναι ένα δίδυμο που υπόσχεται να μετατρέψει το σπίτι μας σε ένα καταφύγιο ηρεμίας.

Οι γυναίκες που ακολουθούν πιστά την φιλοσοφία της μίνιμαλ αισθητικής στην καθημερινότητά τους (αποφεύγουν τον «θόρυβο» της πολυχρωμίας, τις έντονες αντιθέσεις, τις φλύαρες λεπτομέρειες) μάς εμπνέουν.

Σε αυτό το άρθρο, εστιάζουμε στους κανόνες που ακολουθούν για να διακοσμήσουν το σπίτι τους το καλοκαίρι.

Η καθεμία από τις ιδέες που ακολουθούν, υπόσχεται να ξεκουράσει τον χώρο σας και να τον απαλλάξει από την ένταση που αφήνει πίσω της η καθημερινότητα των προηγούμενων μηνών που δεν άφηνε πολλά περιθώρια για χαλάρωση.

Το λευκό, η ψάθα, η πέτρα, το ξύλο, το φυσικό φως και ελάχιστα διακοσμητικά θα δώσουν άλλη αίσθηση στο χώρο σας. Αντλήστε ιδέες:

1) Λευκό+ φυτά + φυσικά υλικά: Μια επιλογή στην οποία ορκίζονται οι γυναίκες που αγαπούν την ήρεμη ατμόσφαρα στο σπίτι

2) Δώστε στο υπνοδωμάτιο τον αέρα ενός resort στη Μεσόγειο: Με λευκά κλινοσκεπάσματα και ψάθινα διακοσμητικά αξεσουάρ

3) Ενα κεραμικό (ή γυάλινο) βάζο με λουλούδια αρκεί: Το σπίτι λειτουργεί το καλοκαίρι όπως εμείς. Χρειάζεται ανάσα, ξεκούραση και απαλλαγή από τον θόρυβο. Απαλλάξτε το από διακοσμητικά που διαταράσσουν την αρμονία του χώρου. Το ίδιο κάνουν (όλο τον χρόνο) και οι γυναίκες που αγαπούν την μίνιμαλ αισθητική.

4) Λευκές, διάφανες κουρτίνες για να μπαίνει αβίαστα το φυσικό φως στα δωμάτια:

5) Έπιπλα μπαμπού στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο: Φέρνουν τον αέρα της εξοχής στην καρδιά της πόλης. Ο,τι ακριβώς χρειαζόμαστε το καλοκαίρι.