GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έλεγχοι της Τροχαίας Αλεξανδρούπολης σε μηχανάκια για “πειραγμενες” εξατμισεις

Σύμφωνα με μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης του evros24.gr σήμερα το πρωί άνδρες της Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιούσαν ελέγχ...


Σύμφωνα με μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης του evros24.gr σήμερα το πρωί άνδρες της Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιούσαν ελέγχους σε μηχανάκια, επί της οδού Άβαντος.

Οι περισσότεροι οδηγοί των δικύκλων ήταν μαθητές που πήγαιναν στο σχολείο τους για να γράψουν εξετάσεις στις πανελλαδικές και στο μήνυμα αναφερόταν πως είναι “απαράδεκτο” να γίνεται ένας τέτοιος έλεγχος που τους επιφορτίζει με επιπλέον άγχος.

Ωστόσο η Τροχαία επιτελεί το έργο της, αφού τις τελευταίες ημέρες δεν είναι λίγοι οι πολίτες που διαμαρτύρονται έντονα για τον θόρυβο που προκαλούν εξατμίσεις δικύκλων σε αρκετές γειτονιές της πόλης.

Επίσης υπάρχουν και επισημάνσεις για επικίνδυνη οδήγηση κάποιων νεαρών μοτοσυκλετιστών που κάνουν σούζες ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης σε ώρες αυξημένης κυκλοφοριακής κίνησης και οδηγούν χωρίς τη χρήση κράνους. Γεγονός που αποτελεί κίνδυνο τόσο για τη ζωή των νεαρών, όσο και για τους οδηγούς των αυτοκινήτων που πασχίζουν για την αποφυγή πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος.

Ας είμαστε όλοι περισσότερο προσεκτικοί