GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«Άκυρη» και «λευκή» ψήφο προτείνει η Λαϊκή Συσπείρωση Ξάνθης, για τον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών

Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξάνθης ευχαριστώ θερμά, τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου, τους οπαδούς του ΚΚΕ, τους συνεργαζόμενους, ...


Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξάνθης ευχαριστώ θερμά, τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου, τους οπαδούς του ΚΚΕ, τους συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους που έδωσαν τη μάχη και συστρατεύτηκαν μαζί μας. Η μάχη δόθηκε ενιαία σε όλο το δήμο, με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις δημοτικές, περιφερειακές και του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Ιδιαίτερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στα ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο. Η Λαϊκή Συσπείρωση Ξάνθη παρόλο την πίεση, την τρομοκρατία, την έντονη πόλωση και όσα όλα είδε ο Ξανθιώτικος λαός να γίνονται την ημέρα των εκλογών, κατάφερε να διατηρήσει την έδρα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης, για τρίτη συνεχόμενη θητεία.

Πιστοί στις θέσεις μας, που εκπορεύονται από τις σύγχρονες ανάγκες του λαού και εξυπηρετούν μόνο το λαό, χωρίς δεσμεύσεις από μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και με μοναδική δέσμευση τον καθημερινό αγώνα για την ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών από τα προβλήματα που δημιουργούν οι αντιδραστικές πολιτικές Ευρωπαϊκής Ένωσης – κυβερνήσεων και τοπικών αρχών, προειδοποιήσαμε πολύ έγκαιρα το λαό του Δήμου Ξάνθης για το ρόλο που θα παίξει η νέα δημοτική αρχή, όποια και αν εκλεγεί, εφόσον συντάσσεται με τους αντεργατικούς, φοροληστρικούς νόμους της κεντρικής Διοίκησης, εφόσον είναι έτοιμη να προσφέρει «γη και ύδωρ» σε μονοπωλιακά συμφέροντα, που θα κάνουν ακόμα πιο δυσβάσταχτη την ήδη δυσχερή θέση των λαϊκών νοικοκυριών.

Δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε όπως και στις δύο προηγούμενες θητείες μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης, το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία, τη δωρεάν και χωρίς όρους Υγεία και μόρφωση του λαού, την υπεράσπιση και επανάκτηση δημοσίων χώρων, την επίλυση του οξυμένου προβλήματος της σχολικής στέγης, την ολόπλευρη ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Γι’ αυτό και είναι ξεκάθαρη η στάση που θα κρατήσει η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Β’ γύρο των εκλογών, ξεκάθαρα καλούμε για καταψήφιση των δύο «μονομάχων» με άκυρη και λευκή ψήφο, μη μπαίνοντας στην επικίνδυνη για το λαό λογική του «μικρότερου κακού». Δεν ήταν και δεν είναι σε καμία περίπτωση δυνατόν να «επιβραβεύσουμε» κάποιον από αυτούς, που η πολιτική που θα ακολουθήσει αποδεδειγμένα είναι ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα.

Καλούμε τους εργαζόμενους που ψήφισαν τη Λαϊκή Συσπείρωση, αυτούς που έδωσαν τη μάχη δίπλα στους κομμουνιστές σε κάθε κάλπη, ευρωεκλογές και τοπικές, να βρεθούμε πανέτοιμοι κι αποφασισμένοι, μπροστά στις εθνικές εκλογές που έχουμε μπροστά μας. Για να δυναμώσει η φωνή της διεκδίκησης, της αντεπίθεσης το ΚΚΕ. Για να μην δώσουμε πράσινο φώς και συγκατάθεση στη συνέχεια και κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής. Για να υπάρχει μια σταθερή και αποφασισμένη δύναμη υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων την επόμενη μέρα.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ