GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τα έλαια που αγαπούν τα μαλλιά σας

Όταν θέλετε να βοηθήσετε την επιμήκυνση των μαλλιών σας, το λάδι είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα, καθώς τρέφει και επαναφέρει τη ζωή, ει...


Όταν θέλετε να βοηθήσετε την επιμήκυνση των μαλλιών σας, το λάδι είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα, καθώς τρέφει και επαναφέρει τη ζωή, ειδικά στους ξηρούς τύπους μαλλιών. Τα έλαια βοηθούν αποτελεσματικά σε μια πληθώρα προβλημάτων όπως η πιτυρίδα, η ξηρότητα, οι διαιρεμένες άκρες, το σπάσιμο και η απώλεια μαλλιών. Η καλύτερη ποικιλία που φαίνεται να είναι το “καλύτερο λάδι μαλλιών” μπορεί μερικές φορές να σας παραπλανήσει σε λανθασμένες επιλογές. Για να επιλέξετε το σωστό προϊόν, θα πρέπει να ορίσετε τις απαιτήσεις σας.
Υπάρχουν πολλά είδη για να διαλέξετε. Εδώ είναι ένας οδηγός για να επιλέξετε το καλύτερο λάδι μαλλιών.

Ελαιόλαδο
Το ίδιο το ελαιόλαδο είναι γνωστό ότι είναι το καλύτερο έλαιο για την ανάπτυξη των μαλλιών. Αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής, θρέφει τις ρίζες των μαλλιών και προάγει την ανάπτυξη των φύτρων μαλλιών. Είναι ένα εξαιρετικά ενυδατικό έλαιο μαλλιών, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, η οποία είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη των μαλλιών. Το ελαιόλαδο έχει υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών η οποία βελτιώνει τα μαλλιά όσο και το δέρμα.

Το ελαιόλαδο είναι ελαφρύ και περιέχει ελαϊκό οξύ που διεισδύει εύκολα στον άξονα της τρίχας και κλειδώνει την υγρασία. Εφαρμόσετε το λάδι εξίσου σε όλο το μήκος των μαλλιών, στη συνέχεια τυλίξτε το κεφάλι με μια πετσέτα και αφήστε για 20-30 λεπτά.

Λάδι δεντρολίβανου
Το έλαιο δεντρολίβανου είναι ένα εξαιρετικό λάδι ανάπτυξης μαλλιών. Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες σε καλλιέργειες παγκοσμίως για την προώθηση της τριχοφυΐας και την καθυστέρηση της εμφάνισης των γκρίζων μαλλιών. Το έλαιο του δενδρολίβανου διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής. Ένα καθημερινό λούσιμο με αφέψημα δενδρολίβανου, μπορεί να διατηρήσει το χρώμα των μαλλιών.

Καθαρό έλαιο σπόρων σταφυλιών
Το κραμβέλαιο είναι μη λιπαρό, άοσμο και άχρωμο βασικό έλαιο επιμήκυνσης μαλλιών που προσφέρει πολλές χρήσεις για τον άνθρωπο. Το καθαρό έλαιο από κραμβέλαιο θεωρείται εξαιρετικό, επειδή αναζωογονεί τους θύλακες της τρίχας. Ένα απλό μασάζ με ελαφρύ κραμβέλαιο είναι γνωστό ότι μπορεί να δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα. Μπορείτε ακόμη να το αναμίξετε με 2 κουταλάκια αιθέριου ελαίου λεβάντας ή δεντρολίβανου και να ζεστάνετε το μείγμα. Εφαρμόστε το στο κεφάλι.

Καστορέλαιο
Το καστορέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, πρωτεΐνες και μέταλλα. Έχει επίσης αντιμικροβιακές ιδιότητες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την πιτυρίδα και άλλα θέματα του τριχωτού της κεφαλής. Το καστορέλαιο περιέχει ρικινελαϊκό οξύ το οποίο θεραπεύει τις φλεγμονές και τις παθήσεις του τριχωτού της κεφαλής. Ενυδατώνει και μαλακώνει τα μαλλιά, διατηρώντας το επίπεδο υγρασίας σε αυτά, για αυτό σκαρφαλώνει στη λίστα με τα καλύτερο λάδια για τα μαλλιά.

Το καστορέλαιο λειτουργεί βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος μέσα στο τριχωτό της κεφαλής, παρέχοντας έτσι περισσότερα θρεπτικά συστατικά. Η καλύτερη παροχή θρεπτικών ουσιών έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη ανάπτυξη των φυτρών. Εφαρμόστε το καστορέλαιο στα άκρα των δαχτύλων σας, στη συνέχεια, γυρίστε ανάποδα το κεφάλι σας κάνοντας μασάζ στο τριχωτό του κεφαλιού σας.

Λάδι Jojoba
Το έλαιο Jojoba έχει την ικανότητα να χαλαρώνει και να αφαιρεί ό,τι έχει συσσωρευτεό πάνω στο τριχωτό της κεφαλής. Αυτή η συσσώρευση είναι γνωστό ότι εμποδίζει τα θυλάκια των τριχών και την ανάπτυξη των τριχών. Το λάδι θεωρείται αποτελεσματικό στην ενυδάτωση των φυτρών μαλλιών και την προστασία τους από εξωτερικούς παράγοντες.

Το Jojoba είναι ένα από τα καλύτερα έλαια για την ανάπτυξη των μαλλιών γιατί είναι υποαλλεργικό και δεν θα βλάψει τα μαλλιά ή το τριχωτό της κεφαλής σας.

Λάδι καρύδας
Το έλαιο καρύδας είναι αντιβακτηριακό, αντιμυκητιακό και αντιικό, λόγω της παρουσίας λιπαρών οξέων μέσης αλύσου, ιδιαίτερα του λαυρικού οξέος. Για το λόγο αυτό μπορεί να αποτρέψει την τριχόπτωση ή την λιπαρότητα της κεφαλής ως αποτέλεσμα βακτηρίων ή μυκήτων που δημιουργούνται στο τριχωτό της. Είναι εξαιρετικό για θρέψη.

Κάντε μασάζ μια φορά την εβδομάδα με ζεστό λάδι καρύδας, καθώς θα βοηθήσει πραγματικά στην αντιμετώπιση της απώλειας μαλλιών και θα τονώσει την ανάπτυξη. Το μασάζ με έλαιο καρύδας βοηθά επίσης στη διατήρηση της λάμψης.

Σησαμέλαιο
Το σησαμέλαιο χρησιμοποιείται ως βασικό έλαιο σε πολλά παρασκευάσματα για την ανάπτυξη των τριχών. Δεδομένου ότι το σησαμέλαιο είναι αντιμικροβιακό, μπορεί να αντιμετωπίσει πολλές μολύνσεις του κρανίου και μυκητιασικές λοιμώξεις. Το σουσάμι είναι καλύτερο όταν χρησιμοποιείται ζεστό. Προφυλάσσει τα μαλλιά, τρέφει το τριχωτό της κεφαλής και ξεφορτώνεται την πιτυρίδα. Η βιταμίνη Ε που περιέχει, ενισχύει την ανάπτυξη μαλλιών.

Έλαιο λεβάντας
Το λάδι λεβάντας χρησιμοποιείται για πολλούς σκοπούς, ένας από τα οποίους είναι η τριχόπτωση. Αρκετές μικρότερες μελέτες έχουν δείξει ότι άτομα που πάσχουν από τριχόπτωση και κάνουν καθημερινά μασάζ στο κεφάλι τους με έλαιο λεβάντας- και άλλα αιθέρια έλαια- είχαν κάποια μείωση των μαλλιών που έχαναν, σε χρονικό διάστημα ενός μήνα.