GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ονόματα στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στην Περιφέρεια ΑΜΘ!

Απίστευτο αυτό που επικρατεί! Οι άνθρωποι του Μέτιου προσπαθούν με κάθε τρόπο να βγάλουν από τη «μέση» όσους θεωρούν… εσωκομματικούς α...


Απίστευτο αυτό που επικρατεί! Οι άνθρωποι του Μέτιου προσπαθούν με κάθε τρόπο να βγάλουν από τη «μέση» όσους θεωρούν… εσωκομματικούς αντιπάλους ή «τρέμουν» την πολιτική τους εμβέλεια, προκειμένου να εκλεγούν οι ίδιοι!

*Νέο πολιτικό ήθος...! Τάξανε σε πάνω απο 10-12 άτομα στη Ξάνθη μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αν στήριζαν στις Περιφερειακές εκλογές τον...Μέτιο! Και τελικά τους..."δούλεψαν" όλους κανονικά!

Είναι απίστευτο αυτό που επικρατεί εδώ και μια εβδομάδα με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. στην ΑΜΘ! Αιτία; Ότι τα κεντρικά του κόμματος και το γραφείου του Προέδρου, προκειμένου να «πείσουν» πρωτοκλασάτα στελέχη να στηρίξουν τον Μέτιο κι όχι τον Χριστόδουλο Τοψίδη –κάποια από αυτά μάλιστα επρόκειτο να κατέβουν και υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι με τον τελευταίο αλλά μπροστά στην ασφυκτική πίεση αναγκάστηκαν να αρνηθούν- με δέλεαρ μια θέση στο ψηφοδέλτιο- προέβησαν σε άπειρες υποσχέσεις και τώρα μην μπορώντας να τις υλοποιήσουν, άρχισαν να… «γράφουν και να σβήνουν» ονόματα! Πολλά από τα οποία μάλιστα αγωνίστηκαν και υπέρ της νίκης του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου και στις δυο αναμετρήσεις, αντιμετωπίζονται όμως ως… «εχθροί» από την επομένη λόγω της ισχυρής πολιτικής τους εμβέλειας αλλά και τον φόβο ότι θα…εκλεγούν και δεν θα «εκλεγούν» οι απολύτως… «έμπιστοι» δικοί τους υποψήφιοι!

Το πιο ωραίο απο όλα; Προεκλογικά το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη λοιπόν απο την Αθήνα με συνεχείς παρεμβάσεις σε πάνω απο 10-12 τοπικά στελέχη της Ξάνθης, έταξαν μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7 Ιουλίου αν στήριζαν...Χρήστο Μέτιο! Και δεν πήγαιναν με τον Χριστόδουλο Τοψίδη...Και τους ΔΟΥΛΕΨΑΝ όλους!!!