GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δημοσκόπηση σε εξέλιξη για τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο

Δημοσκόπηση της kapa research βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες, στον Έβρο, η οποία γίνεται τηλεφωνικά, αλλά και ηλεκτρονικά μέσα ...


Δημοσκόπηση της kapa research βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες, στον Έβρο, η οποία γίνεται τηλεφωνικά, αλλά και ηλεκτρονικά μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Η συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση καλούνται να εκφράσουν τη γνώμη τους για τους ενεργεία βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, (Νατάσα Γκαρά, Γιώργος Καϊσας, Ρίζος Δημήτρης) αν δηλαδή έχουν πολύ θετική, θετική, ουδέτερη, αρνητική ή πολύ αρνητική γνώμη γι’ αυτούς.

Το επόμενο σκέλος της ερώτησης, περιλαμβάνει τρία νέα πρόσωπα, (Ελένη Τσαούση, Μενέλαος Μαλτζέζος και Βασίλης Τσολακίδης) γνωστά στους πολίτες του Έβρου για τους οποίους τίθεται το ίδιο ερώτημα.

Να σημειώσουμε ότι ο Μενέλαος Μαλτέζος είναι ο συντονιστής της ΝΕ Έβρου ΣΥΡΙΖΑ, η Ελένη Τσαούση υπήρξε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ενώ υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΟΣΚ ήταν και ο Βασίλης Τσολακίδης.

Από τη διεξαγωγή της παραπάνω δημοσκόπησης, βγάζουμε το συμπέρασμα πως αυτά θα είναι και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο ή ότι από αυτήν θα εξαρτηθεί αν θα αφαιρεθεί κάποιος, αν συγκεντρώσει πολλές αρνητικέ ακριτικές οι οποίες θα αξιολογηθούν από το κόμμα.

Όπως και να χει σε λίγες ημέρες θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις αφού τις 7 Ιουλίου σε ένα μήνα, θα έχουμε τις Εθνικές εκλογές.