GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εθνική Ελλάδας: Γιατί ο Αναστασιάδης έκοψε τον Τοροσίδη από την τελευταία κλήση της «γαλανόλευκης»

Ποικίλα ερωτηματικά προκαλεί η μη συμπερίληψη του Βασίλη Τοροσίδη από την τελευταία κλήση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδας ε...


Ποικίλα ερωτηματικά προκαλεί η μη συμπερίληψη του Βασίλη Τοροσίδη από την τελευταία κλήση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδας ενόψει των υποχρεώσεων με Ιταλία και Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Κι ενώ ο αρχηγός του ελληνικού συγκροτήματος, που μετράει πάνω από εκατό συμμετοχές με το εθνόσημο περίμενε την κλήση στη «γαλανόλευκη», κάνοντας ατομικές προπονήσεις γι’ αυτό το λόγο στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, το όνομά του δεν ήταν μεταξύ των εκλεκτών.

Παρότι είχε συμπεριληφθεί στις πρώτες κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη και είχε αγωνιστεί βασικός στο παιχνίδι με τη Φινλανδία και ως αλλαγή με την Εσθονία, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Ο Μακεδόνας ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε εκτός τον πολύπειρο αμυντικό για «πειθαρχικό παράπτωμα». Ενοχλήθηκε από κάτι που είπε ο Τοροσίδης στα αποδυτήρια στο περιθώριο της αναμέτρησης με την Εσθονία, στην οποία η Ελλάδα γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-1).

Έτσι λοιπόν, ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να τον κόψει κι αντ’ αυτού κάλεσε τον Γιάννη Κώτσιρα του Αστέρα Τρίπολης.

Περιμένει ωστόσο, κίνηση μεταμέλειας από τον έμπειρο άσο για να τον εντάξει ξανά στο ρόστερ της εθνικής.