GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κάνε πίλινγκ με θαλασσινό αλάτι για αποτοξίνωση!

Το φυσικό θαλασσινό αλάτι που δεν έχει υποστεί καμιά επεξεργασία, περιέχει μέσα του πάρα πολλά ωφέλιμα υδατικά στοιχεία, τα οποία μπορ...


Το φυσικό θαλασσινό αλάτι που δεν έχει υποστεί καμιά επεξεργασία, περιέχει μέσα του πάρα πολλά ωφέλιμα υδατικά στοιχεία, τα οποία μπορούν να απορροφηθούν και να μεταβολιστούν από τον ανθρώπινο οργανισμό.
Χρησιμοποιώντας αγνά αρωματικά άλατα στο μπάνιο σου βοηθάς άμεσα στην αποβολή τοξινών απο το σώμα, αφήνοντας συνάμα και την επιδερμίδα σας λεία, απαλή και φίνα αρωματισμένη. Αυτό συμβαίνει γιατί τα άλατα «δουλεύουν» με τη διαδικασία της ώσμωσης αποβάλλοντας ταχύτερα τις τοξίνες και φροντίζοντας παράλληλα να μην αλλοιώνονται τα επίπεδα μαγνησίου και καλίου στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας.

Πίλινγκ με αλάτι και λάδι ελιάς
Το αλάτι μπορείς να το μετατρέψεις σε ένα άριστο scrub σώματος.
Ανάμειξε κοντό μαγειρικό αλάτι με ελαιόλαδο και τρίψε με αυτό το σώμα σου. Εφάρμοσε 1 φορά την εβδομάδα για πιο απαλό δέρμα.

Ποδόλουτρο με αλάτι
Βάζεις 2 λίτρα χλιαρό νερό και 1 κουταλιά της σούπας αλάτι σε μια λεκάνη και ανακατεύεις.
Αφήνεις τα πόδια σου στο αλατόνερο όσο θέλεις (μπορείς να ρίξεις και αιθέρια έλαια λεμονιού ή φασκόμηλου ή μέντας που φρεσκάρουν και έχουν αντι-μικροβιακές ιδιότητες).
Το ιώδιο που περιέχει το αλάτι βοηθά στη σωστή κυκλοφορία του αίματος στα άκρα και είναι μια θαυματουργή συνταγή αν ιδρώνουν συχνά τα πόδια σου.