GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αθανάσιος Κριτσίνης: Μέγα σκάνδαλο πολιτικής συναλλαγής στο πρώτο μετά τις εκλογές δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αβδήρων.

Πέφτουν οι μάσκες στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 19 Ιουνίου 2019.


Πέφτουν οι μάσκες στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 19 Ιουνίου 2019.

Μέγα σκάνδαλο πολιτικής συναλλαγής στο πρώτο μετά τις εκλογές δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αβδήρων.

Πέφτουν οι μάσκες στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 19 Ιουνίου 2019. Η παράταξη του Δημάρχου φέρνει προς συζήτηση τρία θέματα που πρόκειται να υποθηκεύσουν το μέλλον του Δήμου, χρεώνοντας τους δημότες με πρόστιμα εκατομμυρίων.

Με περίσσιο θράσος και υποκρισία η δημοτική αρχή θα προσπαθήσει να «περάσει» τρεις αποφάσεις με τις οποίες θα μεταβιβάζει στο Δήμο υπέρογκα χρέη τα οποία δημιουργήθηκαν από τους λανθασμένους χειρισμούς της τα τελευταία χρόνια, στη διαχείριση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής προστασίας.

Το αποκορύφωμα της αήθους μεθόδευσης της δημοτικής αρχής είναι ότι τα συν υπόχρεα με την διαχείριση πρόσωπα, θα απαλλαχθούν από κάθε αστική, ποινική ή άλλη ευθύνη, για τη δημιουργία των οφειλών.

Πόσο έντιμο είναι αυτό προς τους πολίτες του Δήμου Αβδήρων που πρόσφατα ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους προς τη νυν δημοτική αρχή?

Καλούμε όλους τους δημότες του Δήμου Αβδήρων, όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όλους τους πολιτικούς φορείς, να παρευρεθούν σήμερα (Τετάρτη) στο δημοτικό συμβούλιο, στις 7 το απόγευμα για να ακουστεί η φωνή τους και όλοι μαζί να αποτρέψουμε την επαίσχυντη μεθόδευση που θα καταστήσει το Δήμο Αβδήρων, δέσμιο για τα επόμενα χρόνια.

Αθανάσιος Κριτσίνης
Επικεφαλής της Μειοψηφίας
στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αβδήρων