GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Έλενα Σώκου για την πολιτική επικαιρότητα στην ALFA τηλεόραση Θράκης

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ALFA τηλεόραση Θράκης βρέθηκε η Έλενα Σώκου και μαζί με την Κυριακή Μπασκάκη αναφέρθηκαν στην πολιτική ...

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ALFA τηλεόραση Θράκης βρέθηκε η Έλενα Σώκου και μαζί με την Κυριακή Μπασκάκη αναφέρθηκαν στην πολιτική επικαιρότητα.

Η Έλενα Σώκου που θα είναι υποψήφια βουλευτής στον Έβρο με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε κατ’ αρχήν τα υψηλά ποσοστά του ΚΙΕΦ σε Ροδόπη και Ξάνθη όπου κατά την δική της εκτίμηση, αυτά δεν είναι ανησυχητικά, αλλά το πως μεταφράζονται από τα στελέχη του συγκεκριμένου χώρου κάνοντας διάφορες δηλώσεις.

«Το να λένε ότι αυτό το ποσοστό εκφράζει την τουρκική μειονότητα και να το κοινωνούνε και στη γειτονική χώρα που δεν έχει τις καλύτερες φιλικές διαθέσεις προς τη χώρα μας, αυτό το θεωρώ επικίνδυνο και ανησυχητικό» εξήγησε.

Σαφώς, πιστεύει πως οι μουσουλμάνοι της Θράκης στηρίζουν αυτό το χώρο, όμως δεν είναι σίγουρη πως θέλουν να μεταφραστεί η ψήφος τους, ως ένα μήνυμα ύπαρξης τουρκικής μειονότητας στη Θράκη.

«Πρέπει να καθίσουμε όλοι μαζί, μουσουλμάνοι και χριστιανοί και να σκεφτούμε για τη Θράκη μας και να αφήσουμε όλα αυτά τα παιχνίδια που μόνο κακό κάνουν στον τόπο μας» σημείωσε.

Αναφερόμενη στο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και τις πρόωρες εθνικές εκλογές που έφερε, η Έλενα Σώκου είπε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει μέχρι στιγμής τι έχει γίνει», πως ο κόσμος ακόμα και με το τελευταίο, όπως το επίδομα που δόθηκε και μεταφράστηκε σε 13η σύνταξη, ο κόσμος το καταδίκασε αφού του θύμισε εποχές που δινόταν ένα πενηντάρικο για να εξαγοραστεί η ψήφος του.

Ως αναφορά τη Νέα Δημοκρατία, γίνονται καθημερινά διεργασίες με στόχο τις εθνικές εκλογές. Κρατούν χαμηλό προφίλ και επικεντρώνονται στη δουλειά. Χαρακτήρισε «μεγάλο παίκτη» τον Κυριάκο Μητσότακη, αρχηγό της παράταξης που έφερε μια μεγάλη νίκη και βγήκε πολύ δυνατός από αυτή την εκλογική μάχη.