GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«5ηΤροποποίηση της αρ. 592/23-1-2019 Απόφασης «1ηΠρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης–φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 –2020».

Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ειδικότερα από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η...


Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ειδικότερα από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η αρ. 4511/24-06-2019 (ΑΔΑ:Ω0ΕΕ4653ΠΓ-ΘΨΜ)Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων

Με την εν λόγω 5ητροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στο υπομέτρο 6.3: παρατείνεται η περίοδος υποβολής των αιτήσεων στήριξης στο υπομέτρο 6.3 έως και τις 2 Ιουλίου 2019και ώρα 1 μετά το μεσημέρι.

Η υποβολή των αιτήσεων στήριξης πραγματοποιείται μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (http://www.ependyseis.gr).

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή που αναρτώνται στο ΠΣΚΕ πρέπει να έχουν ημερομηνία έκδοσης μέχρι και την τελευταία ημέρα της υποβολής αιτήσεων στήριξης.

Από τις 3 Ιουλίου 2019 έως και τις 22 Ιουλίου 2019, ο φυσικός φάκελος υποψηφιότητας υποβάλλεται εγγράφως και εις διπλούν (πρωτότυπο και αντίγραφο) στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας του αρχηγού της γεωργικής εκμετάλλευσης.

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι το παρόνέγγραφο καθώς και όλο το θεσμικό πλαίσιο του υπομέτρου 6.3 αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων http://www.agrotikianaptixi.gr/και στη σελίδα της Περιφέρειας http://www.pamth.gov.gr/.Ε.Π.

Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος
α/α της Διεύθυνσης
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ
Γεωπόνος Α’