GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η δικηγόρος Ελισσάβετ Γιαννίκη υποψήφια βουλευτής Ξάνθης του ΜέΡΑ25 του Γιάννη Βαρουφάκη-Οι άλλοι υποψήφιοι

Τον Φεβρουάριο του 2016 ιδρύθηκε στο Βερολίνο το Πανευρωπαϊκό κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη (DiEM25) με κύριο σκοπό τον εκδημο...


Τον Φεβρουάριο του 2016 ιδρύθηκε στο Βερολίνο το Πανευρωπαϊκό κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη (DiEM25) με κύριο σκοπό τον εκδημοκρατισμό της Ευρώπης.
Στις 26 Μαρτίου του 2018 ιδρύθηκε στην Αθήνα το Μέτωπο Ρεαλιστικής Ανυπακοής (ΜέΡΑ25), το ελληνικό πατριωτικό μέτωπο των υπεύθυνα ανυπάκουων ευρωπαϊστών, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πρώτου στην ιστορία δι-εθνικού πανευρωπαϊκού κινήματος για τον εκδημοκρατισμό της Ευρώπης και της κάθε χώρας μας ξεχωριστά – του DiEM25.

Στις Ευρωεκλογές του 2019 για 400 ψήφους το ΜέΡΑ25 δεν κατάφερε να εκλέξει τον πρώτο Ευρωβουλευτή του.

Στις Εθνικές εκλογές του Ιουλίου του 2019 το ΜέΡΑ25 ζητά την ψήφο των πολιτών και φιλοδοξεί να καταγράψει την είσοδό του στην Ελληνική Βουλή, για να επαναφέρει την αισιοδοξία και την ελπίδα ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος να βγούμε από την κρίση πέρα των μνημονίων που μας επέβαλαν.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΜέΡΑ25 στον Νομό Ξάνθης είναι η Γιαννίκη Ελισσάβετ (Νομικός – Δικηγόρος), ο Παπαδούδης Αντώνιος (Επιχειρηματίας) και ο Τσάμης Γεώργιος (Εκπαιδευτικός – Ηθοποιός).