GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με έξοδα της Περιφέρειας ο….Οραματιστής Δημήτρης Πέτροβιτς στις 22 Ιουνίου στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου!

Στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος στη Νέα Υόρκη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες η τελετή ενθρόνισ...


Στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος στη Νέα Υόρκη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες η τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής θα ενθρονίσει ο Μητροπολίτης Γερμανίας κ. Αυγουστίνος, παρουσία και του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν εκτός από αρχιερείς του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αμερικής και εκπρόσωποι κυβερνήσεων και ομογενείς από τις Πολιτείες των Η.Π.Α, η μεγάλη είδηση όμως βρίσκεται αλλού!

Στο ότι την ενθρόνιση του Ελπιδοφόρου θα τιμήσει με την παρουσία του και με ΕΞΟΔΑ της Περιφέρειας ΑΜΘ ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, η νέα πολιτική οντότητα δηλαδή της περιοχής μας!

-Το χρήμα πάντως ρέει…στην Περιφέρεια του Μέτιου. Κατά γενική παραδοχή…
(Αμερική Αμερική καλά μου λέγαν μερικοί
πως είσαι χώρα χώρα τραγική
Αμερική Αμερική καλά μου λέγαν μερικοί
πως είσαι χώρα χώρα μαγική
(Αφιερωμένο τραγούδι στον Δημήτρη και στις…πηγές του ποταμού Έβρου)