GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με συνολικά 206 άτομα οκτάμηνης σύμβασης ολοκληρώνεται η στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης

Ολοκληρώνεται η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού με οκτάμηνες συμβάσεις, η οποία ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2018. Μετά την ολοκλήρωση των...


Ολοκληρώνεται η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού με οκτάμηνες συμβάσεις, η οποία ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2018. Μετά την ολοκλήρωση των νόμιμων διαδικασιών, ήδη έχουν τοποθετηθεί 125 άτομα, τα οποία στελεχώνουν υπηρεσίες του Δήμου μας. Οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν σταδιακά με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών από τους ωφελούμενους.

Συνολικά, 206 επιπλέον εργαζόμενοι διαφόρων ειδικοτήτων, θα στελεχώσουν τις υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που συνεχίζουν να πλήττονται από την παρατεταμένη οικονομική κρίση και τη μακρά ύφεση.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος σχετικά με το θέμα αυτό ανέφερε ότι οι προσλήψεις αυτές είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και συμβάλουν στην πάταξη της ανεργίας, ενώ στηρίζουν την τοπική κοινωνία, ευχαρίστησε δε, όλους τους νέους υπαλλήλους που στελεχώνουν και θα στελεχώσουν, στην πορεία τις υπηρεσίες του Δήμου μας, ενώ τόνισε ότι η συμβολή τους θα είναι καθοριστική και η συνεργασία άψογη.