GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παρουσία και χαιρετισμός του Δημήτρη Σαλτούρου στα Καλογιάννια 2019, στον Σαρακατσάνικο Οικισμό στο Γλυκονέρι Ροδόπης.

Με μεγάλη επιτυχία ο Μορφωτικός Σύλλογος των Εν Θράκη Διαβιούντων Σαρακατσαναίων πραγματοποίησε την εκδήλωση αναπαράστασης του Εθίμ...



Με μεγάλη επιτυχία ο Μορφωτικός Σύλλογος των Εν Θράκη Διαβιούντων Σαρακατσαναίων πραγματοποίησε την εκδήλωση αναπαράστασης του Εθίμου των Καλογιαννίων στον Μουσειακό Παραδοσιακό Σαρακατσάνικο Οικισμό στο Γλυκονέρι Ρόδόπης, την Κυριακή 23 Ιουνίου.

Η αναπαράσταση του εθίμου ξεκίνησε στις 19.00 και ολοκληρώθηκε στις 20.00 για να ακολουθήσει παραδοσιακό Σαρακατσάνικο γλέντι με την ορχήστρα του Παναγιώτη Ούτου.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σαλτούρος ανταποκρινόμενος με χαρά στη σχετική πρόσκληση των Σαρακατσάνων της Θράκης, παρέστη στις 23/06/2019 στα Καλογιάννια 2019 όπου και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμ, συγχαίροντας τους Οργανωτές αλλά και ευχαριστώντας τους για την πρόσκληση και την θερμή υποδοχή.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης και οι υποψήφιοι βουλευτές Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδη Στυλιανίδης και Κώστας Ιατρίδης, αλλά και ο νέος Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.