GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χρήστος Δερμεντζόπουλος: «Θέλω στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, το 2021, να τα γιορτάσουμε με μία νέα εθνική αυτοπεποίθηση, μια Ελλάδα αυτοδύναμη, στην προμετωπίδα των αγώνων για ειρήνη, ελευθερία, κοινωνική πρόοδο»

Σε μία κατάμεστη αίθουσα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης έλαβε χώρα η προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δη...

Σε μία κατάμεστη αίθουσα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης έλαβε χώρα η προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου. Κατά την ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε στα πολλά ανοιχτά ζητήματα που έχει μπροστά της η χώρα και η Νέα Δημοκρατία.

Τόνισε πως το έργο ανάταξης της χώρας είναι τιτάνιο και πως απαιτείται σκληρή δουλειά για να επιτευχθεί. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «έχουμε ένα δύσκολο έργο να φέρουμε εις πέρας. Να ξανακάνουμε την Ελλάδα μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα, να ξανακάνουμε τους Έλληνες αισιόδοξους». Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ρόλο της παράταξης όλα τα προηγούμενα χρόνια λέγοντας πως «είμαστε η παράταξη των μεγάλων επιλογών. Των μεγάλων και δικαιωμένων επιλογών».

Παρουσίασε συνοπτικά την προγραμματική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας στους βασικούς της πυλώνες. Συμπληρώνοντας το προγραμματικό σκέλος της ομιλίας, χαρακτήρισε το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας ενωτικό. «Απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες και αυτό είναι μία αναγκαία και ικανή προϋπόθεση για την επιτυχία. Ερχόμαστε να ενώσουμε τους Έλληνες και όχι να τους διχάσουμε. Δεν θα επενδύσουμε στο διχασμό, στο μίσος, στη διχόνοια. Δεν είναι αυτός ο δικό μας πολιτικός λόγος».




Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην περιοχή λέγοντας πως «τώρα είναι η ώρα για τον Έβρο. Τώρα μπορούμε να εκτινάξουμε τον τόπο μας, να τον καταστήσουμε κέντρο επενδύσεων, υποδομών. Τώρα μπορούμε να προσδώσουμε υπεραξία στα προϊόντα μας, να επενδύσουμε εμείς οι ίδιο στον αγροδιατροφικό τομέα, στο εμπόριο, στον τουρισμό. Είμαστε τα σύνορα της Ελλάδας αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και απαιτούμε περισσότερα από τον εθνικό αλλά και ευρωπαϊκό σχεδιασμό». Εξειδικεύοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή επισήμανε συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες.
  • Δίπλα μας μία αναθεωρητική και απρόβλεπτη δύναμη, η Τουρκία
  • Ταυτόχρονα αυξημένες προσφυγικές ροές.
  • Φορολογικός ανταγωνισμός λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο μας.

«Αν για κάτι είμαι σίγουρος, είναι λοιπόν πως δεν μπορούμε να βαδίζουμε χωρίς σχέδιο, χωρίς μπούσουλα.Δική μας ευθύνη είναι να φέρουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας εδώ στον Έβρο. Να το αποκωδικοποιήσουμε, να το εξειδικεύσουμε για το νομό και με βάση αυτό να προχωρήσουμε.».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του περιέγραψε τον δικό του πολιτικό στόχο. «Θέλω στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, το 2021 να τα γιορτάσουμε με μία νέα εθνική αυτοπεποίθηση. Θέλω το 2021 μία Ελλάδα αυτοδύναμη, περήφανη, μέλος των πιο ισχυρών συμμαχιών του κόσμου, στην προμετωπίδα των αγώνων για ειρήνη, ελευθερία, κοινωνική πρόοδο. Θέλω η χώρα μου να πατήσει ξανά στα πόδια της και ο τόπος μου, εδώ, ο Έβρος, να είναι τόπος ανάπτυξης και ευημερίας που δεν θα υστερεί σε τίποτε από άλλες περιφέρειες της Ευρώπης». Και κατέληξε λέγοντας πως «έχουμε τη θέληση, έχουμε το σχέδιο. Ζητώ λοιπόν και εγώ τη στήριξή σας, ζητώ την ψήφο σας για να δώσω αυτή τη μάχη από τις πρώτες γραμμές».