GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 14 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει το μεσημέρι της Πέμπτης η Οικονομική Επιτροπή της ΠΑΜΘ

Συνεδριάζει το μεσημέρι (12.30) της Πέμπτης 20 Ιουνίου η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τα ακόλουθα...


Συνεδριάζει το μεσημέρι (12.30) της Πέμπτης 20 Ιουνίου η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τα ακόλουθα δεκατέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση δαπανών οικονομικού έτους 2019 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Δράμας και έγκριση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού.
  2. Έγκριση δαπανών έτους 2019 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Καβάλας και έγκριση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού.
  3. Έγκριση ανακλήσεων αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης των Διευθύνσεων της Π.Ε. Καβάλας οικονομικού έτους 2019.
  4. Έγκριση πρακτικού ΙΙ της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Λειτουργία αντιπλημμυρικών έργων και καθαρισμός κοίτης ρεμάτων νομού Καβάλας» προϋπολογισμού με Φ.Π.Α. 600.000,00 ευρώ.
  5. Έγκριση πρακτικού ΙΙ της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Αγροτική οδοποιία σε αναδασμούς Καλλιράχης και Ραχωνίου Θάσου» προϋπολογισμού με Φ.Π.Α. 160.000,00 ευρώ.
  6. Έγκριση δαπανών οικονομικού έτους 2019 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Ξάνθης και έγκριση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού.
  7. Έγκριση δαπανών οικονομικού έτους 2019 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Έβρου, έγκριση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού και έγκριση ανάκλησης αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης οικονομικού έτους 2019.
  8. Έγκριση πρακτικού επιτροπής αξιολόγησης αποτελεσμάτων της διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης με σκοπό την ακύρωση σύμβασης μεταφοράς μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Έβρου.
  9. Συμβιβαστική ή μη, επίλυση διαφορά της Π.Α.Μ.-Θ. με την εταιρεία με την επωνυμία «Σ. Βασιλούδη – Δ. Ταταρίδης Ο.Ε.» που αφορά στην εξόφληση τιμολογίου παροχής υπηρεσιών.
  10. Συμβιβαστική ή μη, επίλυση διαφορά της Π.Α.Μ.-Θ. με την Εφρανθία Καλέτσου που αφορά στην εξόφληση τιμολογίων παραλαβής υλικών.
  11. Έγκριση δαπανών οικονομικού έτους 2019 των Διευθύνσεων της Π.Α.Μ.-Θ. και των Διευθύνσεων της Π.Ε. Ροδόπης και έγκριση διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού.
  12. Έγκριση 1ου πρακτικού για την «Προμήθεια ανταλλακτικών και εργασίες συντήρησης-αποκατάστασης βλαβών των οχημάτων-μηχανημάτων της Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Ροδόπης και της Π.Α.Μ.-Θ. έτους 2019» προϋπολογισμού 45.000,00 ευρώ.
  13. Έγκριση δικαιολόγησης απουσίας μελών της οικονομικής επιτροπής από τη συνεδρίαση.
  14. Έγκριση μετακινήσεων περιφερειάρχη, αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων Α.Μ.-Θ..