GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



11ο Πανθρακικό Αντάμωμα 2019 στο Σουφλί

Το 11ο Πανθρακικό αντάμωμα φέτος διοργανώνεται στο ακριτικό Σουφλί από την Παρασκευή 28 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019.


Το 11ο Πανθρακικό αντάμωμα φέτος διοργανώνεται στο ακριτικό Σουφλί από την Παρασκευή 28 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 11:00 θα γίνει η έναρξη του ανταμώματος με την συνέντευξη τύπου των διοργανωτών και τα εγκαίνια της έκθεσης κοσμήματος από το τμήμα κοσμήματος της Θρακικής Εστίας Σουφλίου στο Δημοτικό Μουσείο «Αρχοντικό Μπρίκα».

Η μέρα θα κλείσει στις 21:00 με ένα ταξίδι στην παράδοση από το χθες στο σήμερα, στην κεντρική πλατεία Σουφλίου.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 12:00 το πρωί θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «θρακιώτ’κα μαϊρέματα» της Χρυσούλας Μαμούγκα στο Δημαρχείο Σουφλίου.

Την ίδια μέρα στις 19:00 αναμένονται οι αφίξεις των Συλλόγων από όλη την Ελλάδα και η υποδοχή της Ιεράς Εικόνας Παναγίας Κοσμοσώτηρας. Θ’ ακολουθήσει παρέλαση με τα λάβαρα των συλλόγων μέχρι το Δημοτικό Στάδιο «Δημήτριος Μπακιρτζής» για την Κεντρική Εκδήλωση του Ανταμώματος με παραδοσιακούς χορούς και η βραδιά θα κλείσει με χορό για όλους κάτω από τους ήχους της Εβρίτικης Ζυγιάς και τη φωνή της Λίτσας Ουλιανούδη.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι με ένα αποχαιρετιστήριο γλέντι στο Δημοτικό Στάδιο «Δημήτριος Μπακιρτζής» στο γραφικό Σουφλί.