GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ποιοι υποψήφιοι δικαιούνται επίδομα 350 ευρώ στις φετινές Πανελλήνιες

Την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης, διαμονής και διατροφής υποψηφίων που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες 2019 κατά το οποίο αποφοιτούν από...


Την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης, διαμονής και διατροφής υποψηφίων που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες 2019 κατά το οποίο αποφοιτούν από Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο και εξετάζονται πανελλαδικά σε άλλη σχολική μονάδα από αυτή στην οποία υπέβαλαν αίτηση – δήλωση αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας.

Το ποσό του επιδόματος ανέρχεται στα 350 ευρώ.

Σημειώνεται πως :
Δικαιούχος είναι ο υποψήφιος ο οποίος συμμετέχει κατά την διάρκεια της τακτικής εξεταστικής περιόδου, στο σύνολο των δηλωμένων στην αίτηση – δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις μαθημάτων, ενώ εξαιρούνται της αποζημίωσης οι υποψήφιοι οι οποίοι θα μετακινηθούν στα εξεταστικά κέντρα προκειμένου να εξεταστούν στα ειδικά μαθήματα. Επιπλέον, ορίζεται ότι δεν καθίσταται δικαιούχος, υποψήφιος ο οποίος θα συμμετέχει στις επαναληπτικές εξετάσεις.

Οι δικαιούχοι, και σε περίπτωση που είναι ανήλικοι, οι γονείς τους, καλούνται να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στην Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, στο χώρο του παλιού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης.