GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



To makeup trick που θα κάνει τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται τόσο πυκνές… σαν να φοράς ψεύτικες

Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που αναζητούν σχεδόν όλες οι γυναίκες.


Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που αναζητούν σχεδόν όλες οι γυναίκες.
Οι πυκνές, μακριές βλεφαρίδες είναι ένα στοιχείο που ταιριάζει σε κάθε makeup look, από το πιο φυσικό μέχρι το πιο έντονο. Το πρώτο βήμα για να βοηθήσουμε τις βλεφαρίδες μας να φανούν πιο πλούσιες, είναι να επενδύσουμε σε ένα καλό προϊόν, σε μία καλή μάσκαρα. Το βουρτσάκι, η σύσταση του προϊόντος, η ποσότητα που είναι διαθέσιμη πάνω στο βουρτσάκι είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να αξιολογήσουμε.

Επίσης οι περισσότερες ειδικεύονται σε πυκνότητα, μήκος ή συνδυάζουν και τα δύο. Αν το μεγάλο σας θέμα είναι η πυκνότητα, επενδύστε σε μία μάσκαρα που στοχεύει σε πλούσιες βλεφαρίδες. Αντίστοιχα επιλέξτε για μήκος ή μπορείτε να βρείτε ένα προϊόν 2 σε 1.

Εκτός όμως από τη μάσκαρα που θα αγοράσετε, υπάρχει και ένα makeup tip που πραγματικά βοηθάει τρομερά τόσο στην πυκνότητα, όσο και στο μήκος των βλεφαρίδων σας.

Το προϊόν που μας βοηθάει είναι η πούδρα. Συγκεκριμένα αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να πουδράρουμε ελαφρώς, με ένα μικρό πινέλο ματιών τις βλεφαρίδες μας, πριν εφαρμόσουμε τη μάσκαρα. Δύο με τρία περάσματα αρκούν και στη συνέχεια εφαρμόζουμε τη μάσκαρα.

Καθώς οι βλεφαρίδες μας γίνονται λευκές και δεν έχουν ίχνος υγρασίας, μπορεί πιο εύκολα η μάσκαρα να εφαρμοστεί, ενώ μπορούμε να περάσουμε αρκετές στρώσεις και να ελέγξουμε πόσο έντονο αποτέλεσμα χρειαζόμαστε.

Τέλος δίνουμε προσοχή και στον τρόπο που βάφουμε τις βλεφαρίδες μας. Είναι σημαντικό να εφαρμόζουμε το πινέλο στις ρίζες και μετακινώντας ελαφρώς το βουρτσάκι δεξιά, αριστερά να πηγαίνουμε προς τις άκρες. Να θυμάστε πάντα ότι η ένταση και το περισσότερο προϊόν πρέπει να μπαίνει στις ρίζες των βλεφαρίδων και όχι στις άκρες, ανεξάρτητα από το μακιγιάζ που έχουμε επιλέξει.

Extra Tip: Αν δε θέλετε να βάφετε τις κάτω βλεφαρίδες, μπορείτε απλά μόλις περάσετε τις άνω, να κλείσετε τα μάτια σας και οι κάτω να πάρουν ελάχιστο χρώμα.