GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η Ξάνθη αποχαιρέτησε ακόμη τρεις παίκτες

Αποδεσμεύσεων συνέχεια στην Ξάνθη… Ο ένας μετά τον άλλον αποχωρούν από τους Θρακιώτες οι παίκτες. Μετά τους Γέντρισεκ και Αλμέιδα ακολ...


Αποδεσμεύσεων συνέχεια στην Ξάνθη… Ο ένας μετά τον άλλον αποχωρούν από τους Θρακιώτες οι παίκτες. Μετά τους Γέντρισεκ και Αλμέιδα ακολούθησαν άλλοι τρεις.

Με νέα ανακοίνωσή της η ΠΑΕ γνωστοποίησε πως αποχωρούν και οι Θανάσης Γκαραβέλης, Οκάν Χατζητερζόγλου και Ραφαήλ Μελισσόπουλος. Ο πρώτος και ο τρίτος είχαν ούτως ή άλλως ελάχιστες συμμετοχές. Ο Χατζητερζόγλου πήρε ευκαιρίες, έδειξε καλά στοιχεία, αλλά αποχωρεί από την Ξάνθη και εκείνος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ έχει ως εξής: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Θανάση Γκαραβέλη (5 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο), Χατζητερζόγλου Οκάν (20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και Ραφαήλ Μελισσόπουλο (7 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο), με το τέλος των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία».

Έρχονται αλλαγές στην Ξάνθη
Αυτό που καταλαβαίνει κανείς, πάντως, είναι πως την επόμενη χρονιά οι Θρακιώτες θα είναι άλλη ομάδα εντελώς. Δεν είναι μόνο οι πέντε παίκτες που αποχώρησαν τώρα, είναι και οι Ζίβκοβιτς και Μελιόπουλος. Επίσης, ο Κασάδο δεν ανανεώνει, ενώ για νέους προορισμούς ψάχνεται και ο Σαρπόνγκ. Αβέβαιο θεωρείται το μέλλον του Γουίλιαμ ντε Αμορίλ και έπεται συνέχεια… Όλα δείχνουν πως σύντομα θα βγουν και νέα διαζύγια.