GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με τρία θέματα συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων

Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχ...


Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχείο Δήμου Αβδήρων) στις 29 Μαΐου2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση απολογισμού και οικονομικών καταστάσεων χρήσεως 2018 (εισηγητές: Τσάκου Αρχοντία Προϊσταμένη των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών & Γκακίδης Γεώργιος, Λογιστής υπάλληλος του Δήμου).
  2. Έγκριση του με αριθ. 7152 /21-5-2019 πρακτικού Ι του ηλεκτρονικού διαγωνισμού ανάδειξης προσωρινού αναδόχου του έργου «Ε.Ε.Λ. Σελέρου» (εισηγητής: Δήμαρχος).
  3. Έγκριση διενέργειας του συνοπτικού διαγωνισμού και των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός όρων διακήρυξης για την ανάθεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού (λαμπτήρες, φωτιστικά, κ.τ.λ.)» (εισηγητής: Τζιάτζης Αριστείδης, Μηχανολόγος Μηχανικός τεχνικής υπηρεσίας).