GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η ΝΟΔΕ ΝΔ ΞΑΝΘΗΣ συγχαίρει τη ΔΑΚΕ καθηγητων Νομού Ξάνθης

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης συγχαίρει τα μέλη της ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΕ του Νομού Ξάνθης για την πρώτη θέση που ...

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης συγχαίρει τα μέλη της ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΕ του Νομού Ξάνθης για την πρώτη θέση που έλαβε η συνδικαλιστική παράταξη, στις εκλογές των εκπαιδευτικών που έγιναν την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, εκλέγοντας με ποσοστό 36% τρείς αντιπροσώπους για το 19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ, περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη παράταξη. Είναι προφανές, ότι παρά τα ψέματα και την παροχολογία της κυβέρνησης, η υπομονή των πολιτών και των εκπαιδευτικών έχει τελειώσει, αφού η αφάνταστη ταλαιπωρία της εκπαιδευτικής κοινότητας, τα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δεν καλύπτεται από τεχνάσματα και υποσχέσεις.

Αποτυπώνεται πλέον καθαρά κι από τη μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την εθνική αναγέννηση, ξεκινά από την εκπαίδευση, γιατί αναγεννημένη Παιδεία, σημαίνει αναγεννημένη Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης
Μιχάλης Πατεράκης 

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας
Κλεομένης Ψωμακέλης