GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Περιοδεία Πάνου Καμμένου στη Μακεδονία και τη Θράκη

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα πραγματοποιήσει από σήμερα έως και την Κυριακή περιοδεία στη Μακεδονία και τη Θ...


Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα πραγματοποιήσει από σήμερα έως και την Κυριακή περιοδεία στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, στις 10:30, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα επισκεφθεί το γήπεδο του ΠΑΟΚ προκειμένου να ενημερωθεί για την ολοκλήρωσή του.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Καβάλα, όπου στις 19:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα του ξενοδοχείου Egnatia (7ης Μεραρχίας 139, Καβάλα).

Το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, ο Πάνος Καμμένος θα επισκεφθεί την Ξάνθη, όπου στις 09:45 θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονα. Στις 10:30, θα συναντηθεί με τον Μουφτή Ξάνθης κ. Μπιλάλ Καρά Χαλήλ.

Στις 11:30, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης, Στέλιο Μωραΐτη, ενώ στις 12:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου (Επιμελητήριο Ξάνθης, Βασ. Κωνσταντίνου 1). Στις 19:00, θα παρακολουθήσει τον Μέγα Εσπερινό στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης Ξάνθης.

Την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη, όπου στις 10:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Egnatia (Λ. Δημοκρατίας, Αλεξανδρούπολη).