GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φιλική ισοπαλία παρουσία Κίκο Ραμίρεθ

Με το νέο τεχνικό της ομάδας Κίκο Ραμίρεθ στις εξέδρες, η Ξάνθη αναδείχτηκε ισόπαλη με 0-0 απέναντι στην Δόξα Δράμας στο τελευταίο παι...


Με το νέο τεχνικό της ομάδας Κίκο Ραμίρεθ στις εξέδρες, η Ξάνθη αναδείχτηκε ισόπαλη με 0-0 απέναντι στην Δόξα Δράμας στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τόσο ο Μίλαν Ράσταβατς, όσο και ο Δημήτρης Σπανός έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεση τους, αλλά και σε αρκετά παιδιά της Ακαδημίας από πλευράς Ξάνθης και κάποιους υπό δοκιμή από πλευράς Δράμας.


Το παιχνίδι παρά το 0-0 είχε αρκετές καλές στιγμές με τις δύο ομάδες να έχουν της ευκαιρίες για να κερδίσουν το ματς, κυρίως η Ξάνθη, όμως δεν είχαν την απαιτούμενη ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια.

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα της Ξάνθης που θα πάει μέχρι το τέλος του μήνα με προπονήσεις.

Στις αρχές Ιούλη αναμένεται η επιστροφή τους ενόψει της νέας χρονιάς που θα βρει τον ΑΟΞ εντελώς διαφορετικό με πολλές αλλαγές στο ρόστερ και τον Κίκο Ραμίρεθ στον πάγκο.

Ενώ από πλευράς των «μαυραετών» το πρόγραμμα έχει ακόμη ένα φιλικό το Σάββατο στην φιέστα του Πανδραμαϊκού πριν της καλοκαιρινές διακοπές και την προετοιμασία για την παρουσία τους στη Super League 2

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τους Ηλία Έμπλιουκ (Ξάνθης) και Μάριο Γκιόση (Θράκης).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Θυμιάνης, Σιλά, Κοβάσεβιτς, Καντά, Σαρπόνγκ, Ντουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ,Μπρίτο.

Αγωνίστηκαν και οι: Σταθάκης, Σουλεϊμάν, Μπαριέντος, Φασίδης, Κάστρο, Τενεκές, Τσάπαρης, Λεωντσάκος, Νιαζίφογλου, Χασάνογλου, Ισαακίδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Πεταυράκης, Ρουγκαλάς, Ανδρέου, Φραγκούλης, Πατράλης, Ν’ ντζαί, Ντζόκιτς, Μπαϊκαρά, Αυγενικού

Αγωνίστηκαν και οι: Κασμερίδης Ηλιάδης, Σιώπης, Καψάλης, Παρασκευάς, Παρουτσής, Παπϊωάννου, Σαμπανίδης, Κρητικός.