GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ με μνήμη …. χρυσόψαρου.

Γ.Στογιαννίδης : μη αναμενόμενο το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών/ Ορθή πολιτικά η απόφαση προκήρυξης εθνικών εκλογών


Γ.Στογιαννίδης : μη αναμενόμενο το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών/ Ορθή πολιτικά η απόφαση προκήρυξης εθνικών εκλογών

Έκπληξη προκαλεί η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Στογιανίδη σε συνέντευξη του στο δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης ο οποίος αναφέρει ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήταν μη αναμενόμενο, σημειώνοντας μάλιστα ότι οι συγκεντρώσεις των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ του έστελναν άλλο μήνυμα, πράγμα που αποδεικνύει περίτρανα ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο της Ξάνθης, αλλά και ολοκλήρου της Ελλάδος, ζούσαν για τέσσερα χρόνια σε έναν γυάλινο πύργο και δεν είχαν καμία επαφή με την πραγματικότητα και τα θέλω των Ελλήνων πολιτών.

Λησμονεί ο κ. Στογιαννίδης ότι στις συγκεντρώσεις οι αγανακτισμένοι πολίτες υποδέχονταν τα στελέχη τους με κραυγές αποδοκιμασίας.

Λησμονεί ό κ. Στογιαννίδης ότι πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος του και υπουργοί μιλούσαν σε άδειες αίθουσες.

Λησμονεί ο κ. Στογιανίδης ότι οι οπαδοί που χειροκροτούσαν τον Τσίπρα ήταν περιφερόμενοι αθίγγανοι οι οποίοι έναντι χαρτζιλικιού κουβαλιόνταν από το Δροσερό στην Θεσσαλονίκη και από την Θήβα στην Λαμία.

Λησμονεί ο κ. Στοπγιαννίδης ότι όταν στεκότανε απέναντι από την εξέδρα των επισήμων κάνοντας … αντίσταση, ήταν θλιβερά μόνος και κανένας Ξανθιώτης πλην του κ. Γιαννακίδη, ο οποίος υπουργοποιήθηκε και ανέβηκε στην εξέδρα, δεν τον πλησίαζε.

Τέλος ο κ. Στογιαννίδης λησμονεί ότι τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών που διαδήλωναν για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας που και αυτός ξεπούλησε με την ψήφο του, έστελναν μηνύματα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτός … δυστυχώς, περίμενε άλλο εκλογικό αποτέλεσμα.