GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Διπλή συνεδρίαση το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

Σε διπλή συνεδρίαση προσέρχεται στις 14:00 και 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης με τα ακόλουθα έξι και ο...


Σε διπλή συνεδρίαση προσέρχεται στις 14:00 και 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης με τα ακόλουθα έξι και οκτώ θέματα αντίστοιχα στις ημερήσιες διατάξεις:

Τα θέματα της συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι:
  1. Έγκριση πρακτικού διαπαραταξιακής και διακομματικής επιτροπής του δήμου Ξάνθης με θέμα την κατανομή των χώρων υπαίθριας διαφήμισης για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων των παρατάξεων και κομμάτων για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου και 2ης Ιουνίου 2019 και την ανάδειξη των μελών του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου της 26ης Μαΐου 2019 (συντάκτρια: Καλλιόπη Τζανόγλου).
  2. Συμπλήρωση των υπ’ αριθμούς 3/2019 και 23/2019 προγενέστερων αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης σχετικά με τη «Μερική τροποποίηση Ο.Ε.Υ. Δήμου Ξάνθης σύμφωνα με το άρθρο 91 του Ν.4583/18 (Φ.Ε.Κ. Α’ /212/2018) – Ένταξη του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» σε οργανικές μονάδες των Ο.Τ.Α. α’ βαθμού και στελέχωση αυτών με μόνιμο προσωπικό» (συντάκτρια: Καλλιόπη Τζανόγλου).
  3. Χορήγηση έγκρισης εισόδου-εξόδου για αντιπροσωπευτικό όχημα «ελαφρύ φορτηγό» στην εγκατάσταση «τυροκομείο» σε δημοτική οδό συμβάλλουσα στην οδό Τρ. Μιχαηλίδη (συντάκτρια: Αικατερίνη Μανά).
  4. Κατανομή πιστώσεων για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δήμου Ξάνθης (συντάκτης: Θεόδωρος Πιπέλης).
  5. Έγκριση έκθεσης με τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού κατά το 1ο τρίμηνο του έτους 2019 (εισηγητής: Κυριάκος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος ΟΕ).
  6. Δημιουργία θέσης φορτοεκφόρτωσης επί της οδού Αγίας Λαύρας (εισηγήτρια Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Δέσποινα Παρτσαλίδου, Πρόεδρος ΕΠΖ).

Τα θέματα της συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί στις 2:30 το μεσημέρι:
  1. Μεταφορά πίστωσης στη σχολική εφορεία του μειονοτικού δημοτικού σχολείου Χρύσας (συντάκτρια: Αικατερίνη Μανά).
  2. Μεταφορά πίστωσης στη σχολική εφορεία του 2ου μειονοτικού δημοτικού σχολείου Κιμμερίων (συντάκτρια: Αικατερίνη Μανά).
  3. Λήψη προσωρινών μέτρων κυκλοφορίας σε οδούς κατά τη διενέργεια ειδικών δοκιμασιών που έχουν επιλεγεί από τη Διεύθυνση μεταφορών και Επικοινωνιών.
  4. Προγραμματική σύμβαση μεταξύ δήμου Ξάνθης και Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης για το έργο «Ανακαίνιση νηπιαγωγείου Δαφνώνα».
  5. 7η αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2019 (συντάκτρια: Χριστίνα Ράλλη).
  6. Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας ίδρυσης υπεραγοράς λιανικού εμπορίου στην ετερόρρυθμη εταιρεία «Modole Outlet E.E.» στο 2ο χλμ. Ξάνθης-Πετεινού (συντάκτρια: Δέσποινα Βασιλούδη).
  7. Παράταση υπάρχουσας σύμβασης μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες του Προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Τ.Ε.Β.Α.) και εξουσιοδότηση δημάρχου Ξάνθης (συντάκτρια: Αικατερίνη Μαυρομάτη).
  8. Έγκριση διενέργειας δημοπρασίας, παράταση υπάρχουσας μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης του 9ου νηπιαγωγείου Ξάνθης και εξουσιοδότηση δημάρχου Ξάνθης (συντάκτρια: Αικατερίνη Μαυρομάτη).