GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μάσκα προσώπου με ντομάτα – Η καλύτερη

Η μάσκα προσώπου με ντομάτα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για την επιδερμίδα μας και πολλές γυναίκες απολαμβάνουν νεανικό και λαμπερό δέρ...


Η μάσκα προσώπου με ντομάτα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για την επιδερμίδα μας και πολλές γυναίκες απολαμβάνουν νεανικό και λαμπερό δέρμα με την βοήθειά της. Η ντομάτα περιέχει λυκοπένιο και είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά! Τα πολύτιμα συστατικά της την καθιστούν πολύτιμη τόσο για το δέρμα μας όσο και για την υγεία μας γενικότερα. Μήπως μέχρι τώρα απολαμβάνατε τα οφέλη της αλλά μόνο την υπέροχη γεύση της; Ήρθε η ώρα να νιώσετε την δροσιά στην επιδερμίδα σας εφαρμόζοντας χωρίς δεύτερη σκέψη μία καταπληκτική μάσκα προσώπου με ντομάτα! Μπορείτε εύκολα, γρήγορα και πάντα οικονομικά να αποκτήσετε σφριγηλό, ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα απλά και μόνο δείχνοντας εμπιστοσύνη σε μία μάσκα προσώπου με ντομάτα.
Μάσκα προσώπου με ντομάτα – Αντιγηραντικές
1) Με ντομάτα και μέλι
1 ντομάτα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Κερδίστε την μάχη με τον χρόνο ετοιμάζοντας μάσκα προσώπου με ντομάτα και μέλι! Ξεφλουδίστε μία ντομάτα και πολτοποιήστε την. Στην συνέχεια προσθέστε το μέλι και ανακατέψτε πολύ καλά. Απλώστε την μάσκα στο πρόσωπό σας και αφήστε την να δράσει για περίπου 20 λεπτά. Τέλος, ξεπλύνετε με αρκετό νερό.

2) Με ντομάτα, αλεύρι και ελαιόλαδο
1 ντομάτα
1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι ολικής (κατά προτίμηση)
1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
Ο συνδυασμός «ντομάτα, αλεύρι και ελαιόλαδο» σας προσφέρουν ακόμα μία καταπληκτική αντιγηραντική! Αρχικά αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πολτοποιήσετε την ντομάτα σε ένα multi και έπειτα να προσθέσετε το αλεύρι και το ελαιόλαδο. Χτυπήστε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν και να πάρετε μία μάσκα με κρεμώδη υφή. Αν δείτε πως η μάσκα σας συνεχίζει να έχει υγρά προσθέστε λίγο ακόμα αλεύρι. Στην συνέχεια εφαρμόστε την μάσκα στο πρόσωπό σας για περίπου 20 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.