GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πεδίο πολιτικής μάχης η ΑΜ-Θ Κυριακή και Δευτέρα

Σε πεδίο πολιτικής μάχης μετατρέπεται η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη τις επόμενες ημέρες, καθώς όπως ανέφεραν εχθές το πρωί οι πληροφ...


Σε πεδίο πολιτικής μάχης μετατρέπεται η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη τις επόμενες ημέρες, καθώς όπως ανέφεραν εχθές το πρωί οι πληροφορίες, στην περιοχή μας θα βρεθεί τόσο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο Αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αρχηγός της ΝΔ θα βρεθεί στην Καβάλα την Κυριακή, όπου θα συναντηθεί με παράγοντες του κόμματος αλλά και με φορείς, ενώ θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο της Καλαμίτσας, ενώ ο Πρωθυπουργός θα περιοδεύσει σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της ΑΜΘ και θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα την κεντρική του Ομιλία στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο του Ευμοίρου στην Ξάνθη και γι’ αυτό στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν από τον Δήμο να τους παραχωρήσει πλαστικές καρέκλες για τον κόσμο, αφού βέβαια περιοδεύσει στις Περιφερειακές Ενότητες της ΑΜΘ.

Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα των επισκέψεων του Αλέξη Τσίπρα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, όπως επίσης και το αν θα πραγματοποιήσει κάποιες συγκεκριμένες επισκέψεις σε σημεία της Ξάνθης.

Εκείνο που μπορούμε με σιγουριά να αναφέρουμε πάντως, είναι πως οι δύο πολιτικοί αρχηγοί έχουν αναλάβει εξολοκλήρου την προεκλογική μάχη για τις Ευρωεκλογές, αλλά και για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης καθώς όπως αναμένεται, δε θα λείψουν οι αναφορές τους τόσο στα πρόσωπα που έχουν επιλέξει από την περιοχή μας για τα Ευρωψηφοδέλτια, όσο και στους ανθρώπους οι οποίοι έχουν τεθεί επικεφαλής στα ψηφοδέλτια κυρίως των Περιφερειακών Εκλογών.

Από την πλευρά της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για ακόμη μια φορά θα εξαπολύσει επίθεση κατά της πολιτικής που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και θα παρέχει την στήριξή του στο πρόσωπο του Χ. Μέτιου, ενώ από την πλευρά του Πρωθυπουργού, αναμένεται να γίνει εκτεταμένη αναφορά σε αυτά που ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ως έργο της Κυβέρνησης όλο αυτό το χρονικό διάστημα.