GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επισκέψεις του Κώστα Κατσιμίγα σε οικισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης

Περιοδεία στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και ειδικότερα στους οικισμούς Σμίνθη, Μύκη και Κένταυρο πραγματοποίησε το Σάββατο, 27 Απρι...


Περιοδεία στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και ειδικότερα στους οικισμούς Σμίνθη, Μύκη και Κένταυρο πραγματοποίησε το Σάββατο, 27 Απριλίου, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία συνοδευόταν από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Ξάνθης Γιώργο Καρακασίδη, Ριτβάν Κουράκ, Σερκάν Μαχμούτ, Αλέβ Μποζατζή, Ραμζή Ντελή Ιμπραήμ και Κώστα Παμπουκίδη.

Στις συναντήσεις τους με τους κατοίκους των παραπάνω οικισμών, καθώς με τον βουλευτή Ξάνθης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο κ. Κατσιμίγας και οι συνεργάτες του έθεσαν επί τάπητος τα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες του ορεινού όγκου της Ξάνθης και τις δυνητικές λύσεις που μπορεί να προσφέρει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, η αυριανή διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Αποφεύγοντας να μοιράσουν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, άκουσαν με προσοχή τις αγωνίες των κατοίκων, κατέγραψαν τα προβλήματά τους και τους παρουσίασαν τις δράσεις και τις παρεμβάσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, με στόχο την βελτίωση των υποδομών της περιοχής και την ενίσχυση του εισοδήματος των κατοίκων, ιδίως όσων απασχολούνται στον Πρωτογενή τομέα.