GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου του μητροπολίτη Δαμασκηνού

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου πραγματοποίησε την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 3 του μηνός Μαΐου ε.ε., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολί...


Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου πραγματοποίησε την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 3 του μηνός Μαΐου ε.ε., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο κληρικό του Νοσοκομείου Αρχιμ. Νικόδημο Σκλέπα, με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, και διένειμε στο προσωπικό, τους ασθενείς και σε όλους τους παρευρεθέντες πασχαλινά αυγά και ευλογίες.

Αφού τόνισε ότι η διακονία σε ένα τέτοιο χώρο, που ο πόνος περισσεύει, απαιτεί αγάπη και φόβο Θεού, εξέφρασε για μια ακόμα φορά την απεριόριστη εκτίμησή του στην προσφορά και στην θυσιαστική διακονία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Ιδρύματος και τα συγχαρητήριά του σε όλους τους εργαζόμενους σε αυτό. Επίσης ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους νοσηλευομένους και υπομονή και δύναμη στους οικείους τους, για να συμπαρασταθούν στους ασθενείς τους, σαν άλλοι Κυρηναίοι.