GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την κάλπη, τα γνωστά παιχνίδια των αντιπάλων του Μίχογλου, επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο και την υπόληψή του

Για ακόμα μια φορά, στον Δήμο Τοπείρου, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την κάλπη, κάποιοι συνεχίζουν τα γνωστά τους παιχνίδια, όπως και στις π...

Για ακόμα μια φορά, στον Δήμο Τοπείρου, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την κάλπη, κάποιοι συνεχίζουν τα γνωστά τους παιχνίδια, όπως και στις προηγούμενες εκλογές.

Περίεργα δημοσιεύματα από εφημερίδα των Αθηνών, επιχειρούν να πλήξουν την τιμή, την υπόληψη και τον άνθρωπο Θωμά Μίχογλου, γιατί θεωρούν πως έτσι θα μπορέσουν να τον κερδίσουν.

Αλήθεια, γιατί αυτοί που σήμερα κόπτονται για τα Αθηναϊκά δημοσιεύματα λάσπης κατά Μίχογλου, δεν νοιάστηκαν ποτέ μέχρι σήμερα, για τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, που κατακεραύνωναν την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Τοπείρου, με στοιχεία και ντοκουμέντα για υποθέσεις οι οποίες πέρασαν την πόρτα των Δικαστηρίων, που μόνο καλή κατάληξη δεν μπορεί να πει κάποιος πως είχαν για τους αιώνιους αντιπάλους του Μίχογλου..