GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ιδιαίτερα θερμή χειραψία είχε ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας με τον Τοποτηρητή της Μουφτείας Ξάνθης Μπιλάλ Καρά Χαλήλ

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η χειραψία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν την κεντρική του ομιλία στην Ξάνθη, με τον Τοποτηρητή της Μουφ...


Ιδιαίτερα θερμή ήταν η χειραψία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν την κεντρική του ομιλία στην Ξάνθη, με τον Τοποτηρητή της Μουφτείας Μπιλάλ Καρά Χαλήλ, προκαλώντας αίσθηση, αλλά και στέλνοντας πολλά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.



Ίσως αυτή η εικόνα να μην άρεσε σε κάποιους, γιατί πολύ απλά τους χαλάει τη σούπα, όμως αποτελεί κοινή παραδοχή πως μετά και από αυτό, η Ελληνική Κυβέρνηση μέσω πρωθυπουργού, βάζει τέλος σε διάφορα σενάρια που ήθελαν κάποιους να εμφανίζονται αρχηγικότεροι των αρχηγών αλλά και αυτών που χαράζουν την πολιτική της χώρας.


Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως, η φωτογραφία της θερμής χειραψίας των δυο ανδρών, έπαιξε με έμφαση σε κεντρικά μέσα ενημέρωσης και στο διαδίκτυο, με στόχο να δοθεί ένα ηχηρό χαστούκι σε όλους αυτούς που παρά τις θέσεις της Ελληνικής Πολιτείας, προσπαθούν πάση θυσία να δημιουργήσουν προβλήματα, προωθώντας τον ψευτομουφτή Αχμέτ Μετέ.