GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αθρόα η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση –παρουσίαση του βιβλίου του γνωστού συγγραφέα π. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

Η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθεωρίου ευχαριστεί τους συμπολίτες μας που με την αθρόα παρουσία τους συντέλεσαν στην επιτυχία της Εκ...


Η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθεωρίου ευχαριστεί τους συμπολίτες μας που με την αθρόα παρουσία τους συντέλεσαν στην επιτυχία της Εκδήλωσης-Βιβλιοπαρουσίασης του Βιβλίου του γνωστού συγγραφέα π. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου (π. Λίβυος) με θέμα «Η ενοχή της χαράς», που πραγματοποιήθηκε στις 27/5/2019.







Ο εκλεκτός ομιλητής με τρόπο παραστατικό και λόγο θεολογικό και σύγχρονο κέρδισε το αμείωτο ενδιαφέρον του πυκνού ακροατηρίου, το οποίο συμμετείχε στη συζήτηση που ακολούθησε.



Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος συνεχάρη τον ομιλητή, και ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης, το Βιβλιοπωλείο Πυργελή και το Ξενοδοχείο Ελισσώ, οι οποίοι σε συνεργασία με τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως μερίμνησαν για την οργάνωση και την πραγματοποίησή της. Η Ιερά Μητρόπολή μας θα πραγματοποιήσει και νέες παρόμοιες εκδηλώσεις κατά το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.