GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μάσκα με καρότο – Η καλύτερη σπιτική μάσκα

Γιατί μια μάσκα με καρότο είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε; Το καρότο, εκτός από τα υπόλοιπα πολύτιμα συστατικά του, περιέχει και βιταμί...


Γιατί μια μάσκα με καρότο είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε; Το καρότο, εκτός από τα υπόλοιπα πολύτιμα συστατικά του, περιέχει και βιταμίνη Α η οποία είναι απαραίτητη για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας μας αφού βελτιώνουν την σύστασή της. Το καρότο θεωρείται δώρο της φύσης που μπορεί να διατηρήσει το δέρμα μας υγιή και νεανικό για πάντα. Θρέφει, ενυδατώνει και προσφέρει λάμψη στο ταλαιπωρημένο μας δέρμα, καθώς επίσης και σύσφιξη. Επίσης, το καρότο είναι ιδανικό για να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας και να τον κρατήσουμε υγιή. Καταναλώστε το καρότο όσο πιο συχνά μπορείτε προσφέροντας στο δέμα σας ότι χρειάζεται από μέσα προς τα έξω. Για ακόμα περισσότερη φροντίδα μπορείτε να εφαρμόζετε μία μάσκα με καρότο και να απολαύσετε τα καταπληκτικά της αποτελέσματα. Επιλέξτε οποιαδήποτε μάσκα με καρότο από τις παρακάτω και θα εκπλαγείτε με την περιποίηση που σας προσφέρουν οι ευεργετικές του ιδιότητες!
Μάσκα με καρότο – Σπιτικές συνταγές
1)Με καρότο και μέλι
1 κουταλιά της σούπας τριμμένο καρότο
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Για την συγκεκριμένη μάσκα αρκούν μόνο δυο υλικά για να την παρασκευάσουμε και να απολαύσουμε ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα. Σε ένα μπολάκι τρίβουμε ένα καρότο και προσθέτουμε το μέλι. Ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά μας και απλώνουμε την μάσκα στο πρόσωπό μας για περίπου 20 λεπτά. Ξεπλένουμε με αρκετό χλιαρό νερό.

2)Με καρότο, μέλι, μπανάνα και ελαιόλαδο
1 καρότο
2 κουταλιές της σούπας μέλι
1 μπανάνα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο
Ετοιμάστε με τα χεράκια σας μία καταπληκτική μάσκα με καρότο που θα λατρέψετε από την πρώτη εφαρμογή. Αρχικά πολτοποιούμε την μπανάνα και την ρίχνουμε σε ένα μπολάκι. Στην συνέχεια τρίβουμε το καρότο και το προσθέτουμε στο μπολ με την μπανάνα. Τέλος, ρίχνουμε το μέλι και το ελαιόλαδο ή το αμυγδαλέλαιο και ανακατεύουμε τα υλικά μας πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Απλώνουμε την μάσκα στο πρόσωπο μας για 20 με 30 λεπτά και στην συνέχεια ξεπλένουμε πολύ καλά.

3)Με καρότο, λεμόνι, μέλι και ελαιόλαδο
1 καρότο
1 κουταλάκι του γλυκού χυμός λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
λίγο ελαιόλαδο
Ετοιμάστε άλλη μία μάσκα με καρότο αλλά αυτή την φορά βράστε το και πολτοποιήστε το. Προσθέστε τον χυμό λεμονιού , το μέλι και το ελαιόλαδο και ανακατέψτε τα πολύ καλά. Τέλος, απλώστε την μάσκα με καρότο στο πρόσωπό σας και αφήστε την να δράσει για 20 λεπτά.

4)Με καρότο, αβοκάντο, μέλι και ελαιόλαδο
1 καρότο
1 αβοκάντο
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο

Συνδυάστε το αβοκάντο με το καρότο και παρασκευάστε μία μάσκα που θα σας προσφέρει άμεσα ενυδάτωση και θρέψη! Αρχικά βράζουμε και πολτοποιούμε το καρότο. Αφού πολτοποιήσουμε και το αβοκάντο το προσθέτουμε στο καρότο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Στην συνέχεια προσθέτουμε το μέλι και το ελαιόλαδο ενώ εξακολουθούμε να ανακατεύουμε. Εφαρμόστε την μάσκα στο πρόσωπό σας για 20 με 30 λεπτά.