GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



7η ποδοσφαιρική γιορτή ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ 2019

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η 7η αθλητική γιορτή ευ αγωνίζεσθαι 2019 ακαδημιών Δήμου Αλεξανδρούπολης, στις αθλητικές εγκαταστάσεις ΄΄...


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η 7η αθλητική γιορτή ευ αγωνίζεσθαι 2019 ακαδημιών Δήμου Αλεξανδρούπολης, στις αθλητικές εγκαταστάσεις ΄΄Κώστας Χριστοφορίδης΄΄ του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 25/05/2019.


Συνολικά στην εκδήλωση πήραν μέρος 550 περίπου μικροί αθλητές 4-10 ετών με τη συνοδεία 22 προπονητών /παιδαγωγών , ενώ στις εγκαταστάσεις παρευρέθηκαν 500 περίπου γονείς και φίλοι του ποδοσφαίρου υποδομής. Αξίζει να σημειωθεί το χειροκρότημα και η επιβράβευση όλων των παιδιών.
 
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν όλα τα παιδιά και έδωσαν το παρόν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλεξ/πολης κκ Κουκουράβας Γ. και Βαταμίδης Κ. , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Γκοτσίδης Κ. και πολλοί αθλητικοί παράγοντες της πόλης

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ ως διοργανωτής ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην απόλυτα επιτυχή διοργάνωση της τελικής γιορτής «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» 2016.
Ειδικότερα:
1. Τις ακαδημίες που συμμετείχαν (Μ.Γ.Σ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ , ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ, ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ, ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ, ΠΑΟ/ΜΑΪΣΤΡΟΣ , ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ, I-.SOCCER, Α.Ο. ΘΡΑΚΗ), τους προπονητές – παιδαγωγούς για το εξαίρετο αθλητικό και εκπαιδευτικό τους έργο
2. Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ για την εξαιρετική διοργάνωση και φιλοξενία
3. Τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ και το ΕΚΑΒ ΘΡΑΚΗΣ για την ιατρική υποστήριξη που παρείχαν
4. Το ΔΗΜΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ για την υποστήριξη που παρείχε και την ένταξη του θεσμού στα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της πόλης
5. Τα ΜΜΕ για την κάλυψη της εκδήλωσης
6. Τους γονείς των μικρών αθλητών για την εξαιρετική αθλητική τους παρουσία

Με εκτίμηση
Δ.Σ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ

Το πνεύμα του ΕΥ ΑΓΩΝΙ΄ΖΕΣΘΑΙ
΄΄Άλλη μια αθλητική χρονιά έφτασε στο τέλος της . Άλλο ένα σκαλοπάτι ακόμη παραπάνω. Είναι δυσκολότερο να βελτιώνεσαι κάθε χρόνο, όμως αυτό αποτελεί πρόκληση για όλους εμάς .Αρκετά παιχνίδια , χαρά και διασκέδαση για όλα τα παιδιά μας, επένδυση στην εμπειρία και ακόμη ποιο υψηλοί εκπαιδευτικοί και αθλητικοί στόχοι. Ένα στοιχείο που θέλουμε και δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ είναι η αθλητική αγωγή. Είμαστε περήφανοι γι αυτά που κατορθώνουμε όλοι μαζί από κοινού.

Όλοι μαζί μπορούμε, μέσα από τέτοιες ωραίες αθλητικές προσπάθειες να στηρίξουμε με περίσσιο αθλητικό, παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό πνεύμα όλα τα παιδιά αυτών των τόσο ευαίσθητων ηλικιών που βρίσκονται σε καθημερινή βάση στους αθλητικούς χώρους. Εν τέλει, να αναπροσαρμόσουμε την κοινωνική, αθλητική και αγωνιστική διάσταση του πανέμορφου αυτού αθλήματος.

Συγχαίρω όλες τις ακαδημίες για το εξαιρετικό συνεργατικό πνεύμα που επιδεικνύουν , όπως και τους φίλους γονείς για την υποστήριξη όλων των παιδιών και το πανέμορφο αθλητικό και παιδαγωγικό περιβάλλον που δημιουργούν. Άλλωστε αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τυχόν μας χωρίζουν».
Καλό καλοκαίρι σε όλους και με γεμάτες μπαταρίες στην νέα αθλητική χρονιά ΄΄.

Παπαπαντελής Νικήτας
Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Έβρου
Συντονιστής ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ