GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



65χρονος αφού πυροβόλησε στον αέρα επιτέθηκε με… σπαθί σε 63χρονο!

Συνελήφθη στις 25-5-2019 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 65χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος...


Συνελήφθη στις 25-5-2019 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 65χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου, στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, ο 65χρονος, λόγω προσωπικών διαφορών με 63χρονο ημεδαπό, πυροβόλησε με πιστόλι δύο (2) φορές στον αέρα, ενώ στη συνέχεια με τη χρήση σπαθιού επιχείρησε να τραυματίσει τον 63χρονο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Μετά από σχετική καταγγελία οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, καθώς επίσης κατέσχεσαν ένα (1) πιστόλι κρότου – αερίου, τρία (3) φυσίγγια κρότου – αερίου και ένα (1) μεταλλικό σπαθί, συνολικού μήκους 94 εκατοστών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.