GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 13 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Την 20η Μαΐου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης, στο Δημαρχιακό Κα...


Την 20η Μαΐου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης, στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

  1. Έγκριση του από 24-4-2019 πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ» (συντάκτης Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).
  2. Έγκριση του από 24-4-2019 πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Αντικατάσταση φωτιστικών οδών Τσιμισκή και Πραξιτέλους – Ηλιουπόλεως» (συντάκτης Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).
  3. Έγκριση του από 14-5-2019 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης που αφορά τον Συνοπτικό Διαγωνισμό με τίτλο: «Εργασίες καθαρισμού του περιαστικού άλσους για λόγους πυρασφάλειας» (συντάκτης Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).
  4. Έγκριση πρακτικού φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας κυλικείου Κλειστού Γυμναστηρίου Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου ΔΑΚ Ξάνθης (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).
  5. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου στο Δ. Aβδήρων, για τις ανάγκες στέγασης αποθήκης προγράμματος ΤΕΒΑ (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).
  6. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου στο Δ. Μύκης, για τις ανάγκες στέγασης αποθήκης προγράμματος ΤΕΒΑ (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).
  7. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου, για τις ανάγκες στέγασης Κέντρου Κοινότητας Δ. Ξάνθης (εντός αστικού ιστού) (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).
  8. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου, για τις ανάγκες στέγασης ΚΕΠ Δ. Ξάνθης (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).
  9. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση της δαπάνης των αεροπορικών εισιτηρίων για τη μετακίνηση στο Yerevan Αρμενίας για τις ανάγκες του προγράμματος «Certour II: For a better management» (συντάκτης Αντώνιος Χατζητουλούσης).
  10. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών που αφορούν την επέκταση ΦΟΠ (συντάκτης Γεώργιος Γουναρίδης).
  11. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για την λήψη πιστοποιητικών και συμβολαίων από το Υποθηκοφυλακείο, το Κτηματολογικό Γραφείο και τα συμβολαιογραφικά γραφεία της Ξάνθης, καθώς και την πληρωμή λοιπών συμβολαιογραφικών εξόδων (συντάκτρια Θεανώ Καρατσιουμπάνη).
  12. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την για την αντιμετώπιση δαπανών που αφορούν την επέκταση ΦΟΠ (συντάκτρια Χριστίνα Ράλλη).
  13. Έγκριση Έκδοσης Εντάλματος Προπληρωμής για την λήψη πιστοποιητικών και συμβολαίων από το Υποθηκοφυλακείο, το Κτηματολογικό Γραφείο και τα συμβολαιογραφικά γραφεία της Ξάνθης, καθώς και την πληρωμή λοιπών συμβολαιογραφικών εξόδων (συντάκτρια Χριστίνα Ράλλη).