GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Pinky rings -Τα ανδρικά κοσμήματα που κάνουν επέλαση στα δάχτυλά μας

Οι τάσεις αλλάζουν συνεχώς.


Οι τάσεις αλλάζουν συνεχώς.
Άλλοτε από σεζόν σε σεζόν και άλλοτε πιο αργά και σταθερά όπως συμβαίνει συνήθως με τα κοσμήματα. Tα αληθινά κοσμήματα παραμένουν διαχρονικά κομψά και δύσκολα μπορούν να χαθούν από τον χάρτη των τάσεων.

Από πέρλες και λεπτές αλυσίδες σε μίνιμαλ σκουλαρίκια κρίκους, πολύχρωμες πέτρες και δαχτυλίδια, τα κοσμήματα ήταν και θα παραμείνουν εδώ.

Αυτή την σεζόν μία ακόμα νέα-παλιά τάση επιστρέφει στα δαχτυλίδια και δείχνει απερίγραπτα chic και σοφιστικέ.

Τα pinky rings είναι το νέο de facto στα δαχτυλίδια. Οι πιο κομψές δημιουργίες της αργυροχρυσοχοΐας θα στολίσουν αυτή την σεζόν το μικρό σας δαχτυλάκι.

Τα Pinky έχουν μια μακρά ιστορία που έχει συνδεθεί με την εξουσία. Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερες γυναίκες παραβλέπουν το αρσενικό παρελθόν τους, καθώς οι σχεδιαστές κοσμημάτων και οι influencers βρίσκουν φρέσκους τρόπους να τα φορέσουν.

Αποπνέουν old school ρομαντισμό και δύναμη.
Το τελευταίο κύμα των δαχτυλιδιών pinky περιλαμβάνει επιλογές πέρα ​​από το παραδοσιακό signet που θυμίζει σφραγίδα, όπως λεπτά βεράκια στολισμένα με πέτρες και διαμαντάκια. Είναι statement και τολμηρά. Μέχρι χτες, ήταν ένα σύμβολο του αρσενικού styling. Σήμερα μια πιο «ψαγμένη» επιλογή για εσάς που αγάπατε το multi ring και τα κοσμήματα.