GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



H τάση στα χαλιά που θα αναβαθμίσει την διακόσμηση του σπιτιού όλο τον χρόνο

Το στιλ δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια: φτάνει να χαρίζεις στα πράγματα που σε περιβάλλουν, άποψη και προσωπικότητα. Στην εμφάνισή σ...


Το στιλ δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια: φτάνει να χαρίζεις στα πράγματα που σε περιβάλλουν, άποψη και προσωπικότητα. Στην εμφάνισή σου, στο σπίτι που ζεις.
Κάποιες φορές, μόδα και διακόσμηση κάνουν διάλογο και το αποτέλεσμα δίνει μια ξεχωριστή νότα στην καθημερινότητά μας.

Τις τελευταίες σεζόν, ένα deco trend έχει προστεθεί στις τοπ προτιμήσεις των διακοσμητών σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Μην πάει το μυαλό σας μακριά: η ιδέα που θα αλλάξει την εικόνα κάθε δωματίου είναι ακριβώς κάτω από τα πόδια σας. Για την ακρίβεια, στα χαλιά σας.

Το layering («η τέχνη» να φοράς το ένα ρούχο πάνω από το άλλο, κάνοντας απρόσμενους, διαφορετικούς, εκκεντρικούς συνδυασμούς» που κυριαρχεί στις street style εμφανίσεις και αποτελεί μια από τις πιο «αυθόρμητες» fashion τάσεις των τελευταίων χρόνων) αγαπά τα χαλιά για ακόμα μια σεζόν. Η τεχνική που θέλει «το ένα χαλί πάνω από το άλλο» ταιριάζει σε κάθε σπίτι -είτε έχει μινιμαλιστική, είτε μαξιμαλιστική, διακοσμητική διάθεση.

Το layering χαλιών εγγυάται cozy ατμόσφαιρα στο σπίτι και αντλώντας ιδέες από διαμερίσματα του εξωτερικού, μπορείτε να γίνετε master στο συνδυασμό χαλιών.

Αν πιστεύετε ότι αυτή η τάση απευθύνεται μόνο στις χειμερινές ημέρες στο σπίτι, μάλλον, δεν έχετε δει πόσο ωραία μπορούν τα χαλιά να διακοσμήσουν ένα σπίτι την άνοιξη.

Μια «ουδέτερη» βάση δίνει δυνατότητες για τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς: με χαλιά με χρώματα, γεωμετρικά prints και ιδιαίτερες υφές.

Χαρίστε ατμόσφαιρα εξοχής και χαλαρωτική διάθεση στο σπίτι, κάνοντας τα χαλιά πρωταγωνιστές.