GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τέλος ο Ζίβοκβιτς με την Ξάνθη, τι έγραψε στο fb στα Ελληνικά αποχωρώντας από την ομάδα, τον θέλει ο ΠΑΟΚ

Ύστερα από τρία χρόνια στην Ξάνθη, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς αποχωρεί. Ο Σέρβος τερματοφύλακας μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στον Απόλλωνα που σήμ...

Ύστερα από τρία χρόνια στην Ξάνθη, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς αποχωρεί. Ο Σέρβος τερματοφύλακας μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στον Απόλλωνα που σήμανε και την παραμονή της θρακιώτικης ομάδας στη Super League, ανέφερε ότι δεν θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 30χρονος, που με τη φανέλα της Ξάνθης έχει καταγράψει από το 2016 103 συμμετοχές, έγραψε τα εξής στο instagram, στα ελληνικά: "Σας ευχαριστώ πολύ για τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασα στην Ξάνθη. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω απο καρδιάς, για την στήριξη και την αγάπη που μου δώσατε. Θα ήθελα να πιστεύω ότι και εγώ από την πλευρά μου να μην σας απογοήτευσα. Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας μου στο γήπεδο της Ξάνθης. Θα είστε πάντα στην καρδιά μου".

Ο Ζίβκοβιτς, που αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Super League αυτήν την τριετία, φέρεται να έχει ήδη υπογράψει σε άλλη ομάδα. Το όνομά του, σημειώνεται, έχει γραφτεί ουκ ολίγες φορές για τον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό.

news247.gr