GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μετά τον Τσέπελη, συνεργασία του Τουρκικού κόμματος DEB και με τον «Ουράνιο Τόξο» της…»Μακεδονικής Μειονότητας»!!!

Συντονισμένες ενέργειες DEB με το Ουράνιο Τόξο – Παρακολουθεί αμήχανα το ΥΠΕΞ


Συντονισμένες ενέργειες DEB με το Ουράνιο Τόξο – Παρακολουθεί αμήχανα το ΥΠΕΞ

Μετά την συνεργασία με τον Τσέπελη στο Δήμο Ξάνθης (σ.σ. Κατεβάζει υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον γιο του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του DEB Μπαντάκ Χουσεΐν), το Τουρκικό κόμμα DEB προχωράει σε συνεργασία και με το περιβόητο «Ουράνιο Τόξο» της αυτοαποκαλούμενης Μακεδονικής μειονότητας!

Αναλυτικότερα: Την αποκάλυψη για συνεργασία με το ανθελληνικό κόμμα «Ουράνιο Τόξο» της αυτοαποκαλούμενης Μακεδονικής Μειονότητας, έκανε το viadiplomacy.gr αναφέροντας τα παρακάτω:

Συντονισμένες ενέργειες DEB με το Ουράνιο Τόξο – Παρακολουθεί αμήχανα το ΥΠΕΞ

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Συμφωνία των Πρεσπών ενεργοποίησε όχι μόνο διαδικασίες για αναγνώριση «Μακεδονικής Μειονότητας» στην Ελλάδα, αλλά και τον συντονισμό των ενεργειών με τους μουσουλμάνους στην Θράκη που διεκδικούν την αναγνώριση «Τουρκικής Μειονότητας»
Το DEB, το κόμμα που κατεβαίνει στις ευρωεκλογές και είναι εργαλείο του Τουρκικού Προξενείου και της Άγκυρας, βρίσκεται σε διαρκή επαφή με το Ουράνιο Τόξο το οποίο διεκδικεί ακριβώς το ίδιο, μια ανύπαρκτη μειονότητα.

Αυτό το κοινό σημείο έχει φέρει πολύ κοντά τα δύο κόμματα τα οποία συνεργάζονται στενά ώστε να ακολουθήσουν μια κοινή πολιτική διεκδικήσεων. Σε όλο αυτό, η Ελληνική Πολιτεία και το ΥΠΕΞ παρακολουθούν αμήχανα τις εξελίξεις.

Στην Θράκη έχουν δοθεί οδηγίες να εισχωρήσουν στους συνδυασμούς των δημοτικών εκλογών όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες μουσουλμάνοι που πρόσκεινται στο Τουρκικό Προξενείο. Έτσι, με την απλή αναλογική στους δήμους και ο τρόπος που θα προκύψουν οι διοικήσεις, η Άγκυρα πιστεύει – και έτσι είναι – ότι θα έχει παρέμβαση στην αυτοδιοίκηση.