GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κ. Κεβρεκίδης: «Πρέπει όλοι να συμμετάσχουν στην προσπάθεια για τα πρωινά στα σχολεία»

Πρωινό σε περισσότερα από 300 παιδιά Δημοτικού Σχολείου της Αλεξανδρούπολης, εξασφάλισε την φετινή χρονιά, το Σωματείο Αρτοποιών της πόλ...

Πρωινό σε περισσότερα από 300 παιδιά Δημοτικού Σχολείου της Αλεξανδρούπολης, εξασφάλισε την φετινή χρονιά, το Σωματείο Αρτοποιών της πόλης. Στην προσπάθεια αυτή βοήθησε και το Πολυκοινωνικό του Δήμου, με τη διανομή των προϊόντων.

Οι αρτοποιοί της Αλεξανδρούπολης για ακόμα μία φορά δείχνουν την αλληλεγγύη τους στος οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες, και το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο, ωστόσο η προσπάθεια αυτή, δεν μπορεί να συνεχιστεί εσαεί, καθώς και οι ίδιοι δεν μπορούν πλέον να επωμιστούν το κόστος, εξηγεί ο Πρόεδρος των Αρτοποιών, Κώστας Κεβρεκίδης, τονίζοντας πως για να συνεχιστεί η δράση αυτή, πρέπει όλοι, να βοηθήσουμε, και κυρίως αυτοί που διοικούν, καθώς «αυτός που διοικεί, πρέπει να δίνει πρώτος» , όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.


Ο Πρόεδρος των Αρτοποιών της Αλεξανδρούπολης, και Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας, παράλληλα, αναφέρθηκε και σε ένα θέμα των τελευταίων ημερών, της πώλησης σε αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ, κατεψυγμένου ψωμιού, χωρίς την απαραίτητη αναγραφή στην συσκευασία, λέγοντας, πως η υπόθεση συνεχίζεται, και πως εάν χρειαστεί θα φτάσει, «στα άκρα».